31 Μαΐ 2016

Πώς μια «κλεισμένη» μεταγραφή είναι ακόμη στα... αζήτητα και κοστίζει τα μισά!

Στις 26 Μαρτίου, οι οπαδοί της Γιουβέντους πληροφορούνταν πως η ομάδα τους... έκλεισε την πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν!

Σε ρεπορτάζ που έκανε το γύρο του αθλητικού κόσμου εκείνη την ημέρα, σίγουρη θεωρούσαν γερμανικά ΜΜΕ τη συμφωνία της Γιουβέντους με την Μπάγερν Μονάχου για τον Μεχντί Μπενάτια.

Οπως έλεγαν, τότε, τα ΜΜΕ της Γερμανίας, στο πρόσφατο ματς του Champions League οι διοικήσεις των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια για τον Μπενάτια, ο οποίος από το καλοκαίρι θα είναι μπιανκονέρο. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η συμφωνία προβλέπει δανεισμό για 2 εκατ. ευρώ και οψιόν αγοράς στα 22 εκατ. ευρώ.

Ο Μεχντί Μπενάτια


Επιβεβαίωση, φυσικά, δεν υπάρχει από καμία πλευρά, έγραψε στο ρεπορτάζ του το forzajuve.gr, οπότε δεδομένο δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα.

Σήμερα, ο «κλεισμένος» Μπενάτια δε βρίσκεται στο προσκήνιο των μεταγραφικών εξελίξεων της Γιούβε αν και δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport ανέφερε πως πέντε ομάδες τον θέλουν. Μεταξύ αυτών και η Γιούβε. Νάπολι, Ιντερ, Τσέλσι και Αρσεναλ οι άλλες τέσσερις.

Το σημαντικό σε αυτή την είδηση δεν είναι πως ενδιαφέρονται οι μπιανκονέρι ή άλλες ομάδες αλλά πως το ποσό για πώλησή του έχει πέσει στα 10 εκατ. ευρώ. Μέσα σε δυόμιση μήνες τα 22 εκατ. ευρώ του Μπενάτια έγιναν... μισά. Και κάτι λιγότερο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου