30 Μαΐ 2016

Αναζωπυρώνεται το σενάριο Πιάνιτς μετά από μία υποχώρηση τη Ρόμα

Μια λεπτομέρεια που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα όμως, αναφέρει η Gazzetta dello Sport για τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Στο ρεπορτάζ για την Ρόμα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως η διοίκηση των τζαλορόσι γίνεται πιο διαλακτική σε ό,τι αφορά το θέμα του Βόσνιου και δέχεται να συζητήσει, με όποια ομάδα ενδιαφέρεται, για αποπληρωμή σε δόσεις. Αυτό έχει μεγάλη σημασία, αν ισχύει, καθώς η Γιουβέντους, για παράδειγμα, δεν είναι διατεθειμένη να δώσει... ντούκου 38 εκατ. ευρώ.

Για να γίνει κατανοητό σε όλους, όταν μια ομάδα αγοράζει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή πληρώνοντας την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο, ο νόμος λέει ότι το ποσό πρέπει να δίνεται μία κι έξω. Μετρητά. Η Γιούβε δεν έχει διάθεση να δώσει 38 εκατ. ευρώ σε μετρητά στους Ρωμαίους και προφανώς με τον ίδιο τρόπο σκέφτονται και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Πιάνιτς.

Ετσι, η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι η Ρόμα είναι πλέον ανοιχτή στο να πληρωθεί με δόσεις. Αν ισχύει αυτό, προφανώς διευκολύνεται η Γιουβέντους, αν αποφασίσει τελικά να φουλάρει για τον Πιάνιτς.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου