27 Μαΐ 2016

Αν η Ρεάλ επιμένει για Μοράτα, η Γιούβε σκέφτεται την ανταλλαγή με Κόβατσιτς

Η ώρα για τις συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αλβαρο Μοράτα πλησιάζει και ένα νέο όνομα συνδέεται με την Γιουβέντους.

Η διοίκηση των Μαδριλένων θα είναι στο Μιλάνο αυτές τις ημέρες λόγω του τελικού του Champions League και στη συνέχεια αναμένονται οι συζητήσεις με την Γιούβε για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μοράτα.

Με τους Ισπανούς να εμφανίζονται, από τα ΜΜΕ, διατεθειμένοι να δώσουν τα 30 εκατ. ευρώ της ρήτρας για να τον αποκτήσουν και στη συνέχεια να τον πουλήσουν στην Αρσεναλ, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν και ένα νέο σενάριο.

Συγκεκριμένα, στο Mediaset Premium υποστήριξαν ότι υπάρχουν φήμες πως η Γιουβέντους δεν θα ζητήσει τα 30 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ αλλά ουσιαστικά ανταλλαγή με τον Ματέο Κόβατσιτς, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως χαφ όσο και ως 10άρι.

Για τον Κροάτη πρώην άσο της Ιντερ έχουν πολύ καλή άποψη στο Τορίνο και αυτό είχε γραφτεί πριν μήνες. Στη συνέχεια ξεχάστηκε αλλά τώρα το όνομα επανέρχεται.

Προφανώς και δεν γίνεται να ισχύουν όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν αλλά όπως δείχνουν οι περιπτώσεις Μασεράνο-Αλβες, η Γιούβε μπορεί να έχει διάθεση για εκπλήξεις.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου