8 Μαΐ 2016

Ποιοι παίκτες των πρωταθλητών δε θεωρούνται στρατηγικής σημασίας και μπορεί να παραχωρηθούν

Στη Γιουβέντους δεν ετοιμάζονται μόνο για το ποιους ποδοσφαιριστές θα πάρουν αλλά και ποιους μπορεί να παραχωρήσουν.

Μπορεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δήλωσε τις προάλλες πως θα ήθελε όλους τους παίκτες του και του χρόνου, συν τις προσθήκες, αλλά όλοι ξέρουν καλά πως η νέα Γιούβε μπορεί να στηθεί με επιτυχία χωρίς κάποιους από αυτούς.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θεωρούνται καλοί και κάνουν τη δουλειά που θέλει ο προπονητής αλλά δε ορίζονται ως στρατηγικοί στόχοι. Οπότε ανάλογα με τις προσφορές και το ενδιαφέρον που υπάρχει, μπορεί και να παραχωρηθούν.

Ο Ερνάνες είναι ένας από αυτούς. Η ίδια, πάνω-κάτω, λογική υπάρχει και για τον Στέφανο Στουράρο. Μπορεί να μην έχει μπει πωλητήριο αλλά μια καλή πρόταση είναι πάντα συζητήσιμη. Και ο Ρομπέρτο Περέιρα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ειδικά για τον τελευταίο υπάρχει απογοήτευση στο Τορίνο.

Γνωρίζουν πως οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω τη χρονιά που ολοκληρώνεται αλλά οι μόλις 14 συμμετοχές και μικρή προσφορά στην ομάδα, δεν τον κάνουν αναγκαίο και στη νέα Γιούβε. Για τον Περέιρα ενδιαφέρεται η Γουέστ Χαμ, ομάδα που έχει καλή σχέση η Γιούβε και έχει κάνει δουλειά (μεταγραφή του Ογκμπόνα).

Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ φαίνεται να έχει ρωτήσει τη Γιουβέντους τι γίνεται με τον Περέιρα και θα μπορούσε να προσφέρει περί τα 15 εκατ. ευρώ αν και οι μπιανκονέρι βάζουν τον πήχη πώλησης στα 20 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η Γιούβε θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει ως αντάλλαγμα στην περίπτωση του Αντρέ Γκόμες καθώς η Βαλένθια φαίνεται πως ενδιαφέρεται και αυτή για τον Περέιρα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου