8 Μαΐ 2016

Πώς θα διαχειριστεί ο Νέτο το αβέβαιο μέλλον του και μία συμβουλή

Με την κατάσταση του Νέτο και το πώς πρέπει να διαχειριστεί το μέλλον του, ασχολήθηκε ιταλική ιστοσελίδα.

Στο Calciomercato υπάρχει άρθρο για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Γιουβέντους και αυτό που πραγματεύεται είναι το πώς θα πρέπει να σκεφτεί για το παρόν και το μέλλον.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Νέτο θα είναι βασικός στο ματς με τη Βερόνα, αφού ο Τζανλουίτζι Μπουφόν θα πάρει το... ρεπό του, τονίζοντας ότι αυτή η κατάσταση περιγράφει αυτό που ζει φέτος ο Νέτο: Από την μία δεν μπορεί να έχει όσες συμμετοχές θα ήθελε, από την άλλη έχει την ευκαιρία να βελτιώνεται δουλεύοντας καθημερινά με τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου.

Το κείμενο αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Μπουφόν έχει δηλώσει πως στόχος του είναι να παίξει για άλλα δύο χρόνια και πώς αυτό επηρεάζει τον Νέτο, ο οποίος έχει τις δυνατότητες να παίξει βασικός σε μεγάλη ομάδα.

Ετσι, γράφει το άρθρο, είναι δύσκολο ο Βραζιλιάνος να μην επηρεαστεί από το ενδιαφέρον που υπάρχει για την απόκτηση του. Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στις προτάσεις που απέρριψε τον Ιανουάριο ο Νέτο προκειμένου να παραμείνει στους μπιανκονέρι και το θέμα είναι τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει τα ονόματα των Σαλβατόρε Σιρίγκου και Φεντερίκο Μαρκέτι, για τα οποία γράψαμε πριν λίγες μέρες, ως υποψήφιοι για τον ρόλο του αναπληρωματικού του Μπουφόν και καταλήγει με μια εκτίμηση-συμβουλή προς τον Νέτο...

Το καλύτερο για τον Βραζιλιάνο θα είναι να πάει κάπου ως δανεικός -και όχι με μεταγραφή- από τη Γιουβέντους ώστε σε δύο χρόνια να επιστρέψει έτοιμος για να πάρει τη θέση του Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου