25 Μαΐ 2016

Ψηφίστε τον MVP της χρονιάς

Η Γιούβε κατέκτησε στις αρχές της σεζόν το Σούπερ Καπ και έκλεισε με το νταμπλ, πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η χρονιά είχε πολλές συγκινήσεις. Μετά το πολύ κακό ξεκίνημα, ακολούθησε μια απίστευτη αντεπίθεση και οι μπιανκονέρι κάθονται και πάλι αναπαυτικά στο θρόνο τους στην Ιταλία.

Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και πρόσφεραν, επιλέγουμε πέντε. Τον τερματοφύλακα και αρχηγό της ομάδας, δύο αμυντικούς, έναν μέσο και έναν επιθετικό.

Τζανλουίτζι Μπουφόν,  Λεονάρντο Μπονούτσι,  Αντρέα Μπαρτσάλι,  Πολ Πογκμπά και  Πάουλο Ντιμπάλα. Από αυτούς τους πέντε, καλούμαστε να επιλέξουμε τον MVP της χρονιάς.

Η ψηφοφορία τρέχει δεξιά στο μενού και έχετε δυνατότητα μιας επιλογής.

Forza Juve!




Η μισή Γιούβε στην καλύτερη ενδεκάδα της Serie A
Ας δούμε τώρα και τι γράφει η UEFA για τον καθένα από τους πέντε μπιανκονέρι που επέλεξε στην καλύτερη 11άδα του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος.

Τζανλουίτζι Μπουφόν
 Είκοσι χρόνια καριέρας που τα γιόρτασε τον περασμένο Νοέμβριο, τον Μάρτιο έκανε νέο ρεκόρ ανέπαφης εστίας στη Serie A, το 5ο σερί πρωτάθλημα με τους μπιανκονέρι τον Μάιο: Στα 38 του χρόνια το Νο1 της Ιταλίας επιβεβαιώνει ότι είναι με διαφορά ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ιταλία και ίσως στον κόσμο. Το Euro 2016 πλησιάζει. Θα καταφέρει ο Τζίτζι να προσθέσει ακόμη έναν τίτλο στην πλούσια συλλογή του;

Λεονάρντο Μπονούτσι
Τριάντα έξι συμμετοχές φέτος και τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Μπονούτσι έκανε μια σεζόν ως απόλυτος πρωταγωνιστής στο κέντρο της μπιανκονέρα άμυνας, η καλύτερη του πρωταθλήματος με παθητικό μόλις 20 γκολ. Οι συχνές απουσίες του Τζόρτζιο Κιελίνι λόγω τραυματισμών δεν επηρέασαν την απόδοση του και το πέναλτι-πρόκριση στον επαναληπτικό ημιτελικό του Coppa Italia κόντρα στην Ιντερ ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας εκπληκτικής σεζόν.

Αντρέα Μπαρτσάλι
Ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει για τον Μπαρτσάλι. Στα 35 του χρόνια, 31 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και σταθερότητα ενός βράχου. Ο Τοσκανός αμυντικός, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006, συνεχίζει να προκαλεί απόλαυση στους τιφόζι της Γιούβε με την σπεσιαλιτέ του: Ενα μίγμα ποιότητας και ποσότητας, το οποίο τον μετατρέπει σε ουσιώδη. Σιωπηλός ηγέτης, αξίζει το βάρος του σε χρυσό.

Πολ Πογκμπά
Στην αρχή της σεζόν πήρε τη φανέλα με το Νο10 της Γιουβέντους, σαν να λέει ότι δεν φοβάται την ευθύνη. Και έτσι ήταν. Ο 23χρονος Γάλλος έκανε ένα ξεκάθαρο ποιοτικό άλμα, προσθέτοντας την ωριμότητα στις αδιαμφισβήτητες τεχνικές ικανότητες του. Τεχνική και ωριμότητα, ένας συνδυασμός που του επέτρεψε να πάρει από το χέρι την Κυρία και να την οδηγήσει ως το πρωτάθλημα με 8 γκολ και 10 ασίστ στη Serie A. Και τώρα τον περιμένει το Euro ως πρωταγωνιστή.

Πάουλο Ντιμπάλα
Ποιος Κάρλος Τέβες; Αν στα 22 σου χρόνια, μέσα σε λίγους μήνες, μπορείς να κάνεις τους τιφόζι να ξεχάσουν έναν όπως ο «Απάτσι», είσαι ξεκάθαρα ξεχωριστός. Κάποιες δυσκολίες στην αρχή της σεζόν, μετά η έκρηξη: Από την στιγμή που μπήκε στους μηχανισμούς των μπιανκονέρι, ο Ντιμπάλα βγήκε μπροστά και έκανε μια σεζόν αυθεντικού πρωταγωνιστή, βάζοντας και 19 γκολ στο πρωτάθλημα. Ενα κόσμημα, όπως είναι το ψευδώνυμο του, όνομα και πράγμα.

5 σχόλια:

  1. Σε μια χρονιά που -βάσει αποτελεσμάτων- όπως θέλετε θα μιλήσω- επανελάμβαμε τις περσινές επιτυχίες στο εσωτερικό )πολύ μεγάλο κατόρθωμα0, αλλά στην Ευρώπη-βάσει αποτελέσματος μιλάω- είμασταν κατά πολύ χειρότεροι..αφού περάσαμε μόνο στους 16, σ` αυτή τη χρονιά λοιπόν.. ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟ ΜΠΟΥΦΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΔΗΛ. Ο ΝΤΙΜΠΑΛΑ! ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ! ORZA JUVE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ευρωπη αν περνουσαμε την Μπαγερν ισως φταναμε και τελικο.
      Για ενα γκολ που μπηκε στο 92 ειναι ασχημο να λεμε ειμασταν πολυ χειροτεροι.
      Φαουλ δικο μας η ηττα απο Σεβιλλη και το 1ο ασχημο ημιχρονο στο Τορινο.

      Διαγραφή
    2. Μέσα είσαι... Δυστυχώς χάθηκε μια καλή ευκαιρία φέτος. Πάμε για του χρόνου. Forza Juve!

      Διαγραφή