30 Μαΐ 2016

Γιατί δε θα έρθει ο Πιάνιτς στη Γιούβε και γιατί η Βαλένθια προτιμάει να δώσει τον Γκόμες στη Γιουνάιτεντ

Στην Domenica Sportiva στη RAI έγινε μια αναλυτική παρουσίαση των μεταγραφικών που απασχολούν την Γιουβέντους.

Ο δημοσιογράφος Τσίρο Βενεράτο, ουσιαστικά επικεφαλής της μεταγραφικής ομάδας της RAI, αναφέρθηκε σε μια σειρά από μέτωπα που έχει ανοιχτά η Γιούβε. Ας δούμε τι είπε...

«Ο Ντάνι Αλβες είναι ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους. Ο Βραζιλιάνος είπε "ναι" στους μπιανκονέρι και θα κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του για να το λύσει. Πρέπει να γίνει μέχρι τις 5 Ιουνίου και θα γίνει. Διετές συμβόλαιο με οψιόν για τρίτο χρόνο, οι ετήσιες απολαβές θα είναι στα 3,5 εκατ. ευρώ, άρα ο Ντάνι Αλβες θα πάρει σίγουρα 7 για την επόμενη διετία. Σπουδαίοι χειρισμοί από την Γιουβέντους, η οποία εξασφάλισε δωρεάν αυτόν τον σπουδαίο πρωταθλητή, ο οποίος κατέκτησε τα πάντα με την Μπαρτσελόνα και θέλει να συνεχίσει να το κάνει.

Για τον Μασεράνο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Λέγεται ότι προσπαθεί να μπει στη διεκδίκηση του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ο Αργεντίνος δεν έχει αποφασίσει ακόμη οριστικά αν θα φύγει ή όχι φέτος. Για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει η Γιούβε να συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα ενώ οι μπιανκονέρι δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσουν επτά εκατ. ευρώ ετησίως, το ποσό δηλαδή που παίρνει στην Ισπανία. Η Γιουβέντους θα προτιμούσε να... σπάσει το ποσό σε περισσότερα χρόνια, μέχρι το 2020 για παράδειγμα. Θα δούμε, είναι δύσκολη πάντως η περίπτωση του.

Το θέμα Πιάνιτς είναι πολύ δύσκολο αυτή την στιγμή. Η Γιούβε δεν είναι διατεθειμένη να δώσει 38 εκατ. ευρώ στη Ρόμα ενώ και ο Βόσνιος φέρεται να προτιμάει την λύση του εξωτερικού λόγω σεβασμού προς τους οπαδούς των τζαλορόσι.

Σε ό,τι αφορά τον Αντρέ Γκόμες, στον τελικό του Champions League στο Σαν Σίρο ο Αντρέα Ανιέλι συνομίλησε για λίγα λεπτά με τον Ζόρζε Μέντες, τον μάνατζερ του Πορτογάλου. Η Βαλένθια θέλει 40-45 εκατ. ευρώ, έπεσε από τα 50 που ζητούσε πριν μία εβδομάδα. Η Γιουβέντους έχει σταματήσει στα 30 συν μπόνους. Το θέμα είναι ότι ο Μέντες, ο οποίος είναι ο μάνατζερ και του Ζοσέ Μουρίνιο, ενημέρωσε τους μπιανκονέρι ότι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει το προβάδισμα γιατί θα δώσει ό,τι ζητήσει η Βαλένθια».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο: