30 Μαΐ 2016

Πώς την πάτησε η Γιουβέντους με τον Κουαδράδο

Αλλιώς τα υπολόγιζε, αλλιώς της ήρθαν της Γιουβέντους οι εξελίξεις για τον Χουάν Κουαδράδο.

Όταν πριν περίπου ένα χρόνο έπαιρνε δανεικό από την Τσέλσι τον Κολομβιανό, έκανε το λάθος να μείνει σε μια προφορική συμφωνία και να μην έχει κάτι γραπτό.

Οι δύο ομάδες θα κάθονταν στο τραπέζι προς το τέλος της σεζόν για να μιλήσουν και να διαπραγματευθούν τι θα γίνει με τον Κουαδράδο.

Η έλευση του Αντόνιο Κόντε άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ιταλός προπονητής που ήθελε τον ποδοσφαιριστή από την εποχή που κοουτσάριζε τη Γιουβέντους, θέλει πίσω τον Κολομβιανό και οι μπιανκονέρι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ώστε να αλλάξει αυτό.

Ούτε τα 20 με 25 εκατομμύρια ευρώ που είχαν σκοπό να δαπανήσουν για την αγορά του θα ανατρέψουν μια προδιαγραμμένη κατάσταση. Ο Χουάν Κουαδράδο θα φορέσει πάλι την μπλε φανέλα, έχοντας πολύ όμορφες αναμνήσεις του με την μπιανκονέρα…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. Το ότι Ο κόντε θέλει πολύ τον παίχτη.. είναι δεδηλωμένο από τότε που ήταν προπονητής στη Γιούβε1 Άρα, πού είναι το παράξενο;;;
    Μ` ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ... ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Φ.Π. ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ... ΦΕΤΟΣ , ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ...., ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ... ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.. ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝΝ Ή ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ.... ΤΙ ΛΕΕ; ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ Σ` ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένα παράξενο και ούτε γράφτηκε κάτι παράξενο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έμειναν σε μια προφορική συμφωνία, χωρίς κάποιο χαρτί στα χέρια τους και έτσι τον έχασαν. Αν δεν πήγαινε ο Κόντε στην Τσέλσι, μπορεί ο άλλος νέος προπονητής να μην τον ήθελε τον Κουαδράδο. Αν πάντως η Γιούβε είχε φροντίζει να έχει κάτι γραπτό, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

      Πάντα εκ του αποτελέσματος κρίνουμε αγαπητέ φίλε. Ετσι θα γίνει και φέτος και σε δύο χρόνια. Αν θέλουν το Champions League πραγματικά, θα πρέπει να το αποδείξουν έμπρακτα. Και με μεταγραφές.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Δεν εννοώ ότι γράφετε εσείς κάτι το παράξενο! Εννοώ, απλά, τι το παράξενο που ο Κόντε δεν τον αφήνει να φύγει, αφού πάντα τον ήθελε σα παίχτη. Κατά τα άλλα συμφωνούμε,,, Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας που μας ενημερώνει καθημερινά!!!

      Διαγραφή
    3. Μην αγχώνεσαι, δεν παρεξηγούμαστε για κάτι. Για το «παράξενο», απαντήσαμε για το θέμα του Κόντε και όχι για εμάς. Δεν έχουμε τέτοια κολλήματα καλέ μας φίλε. Γι’ αυτό υπάρχουν τα σχόλια. Για επικοινωνία και να κρίνονται τα γραφόμενά μας.

      Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

      Forza Juve!

      Διαγραφή