26 Μαΐ 2016

Όλο το χρονικό για τις «βόμβες» Μασεράνο-Ντάνι Αλβες, πώς δούλεψε με άκρα μυστικότητα η Γιούβε

Τα θέματα των Χαβιέρ Μασεράνο και Ντάνι Αλβες δεν είναι φαντασιώσεις των Καταλανών αλλά υπαρκτά και μάλιστα με πολύ καλές πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα!

Οι βόμβες έπεσαν από τα καταλανικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνονται από ιταλικά. Και μάλιστα επιβεβαιώνονται από δημοσιογράφους που είναι πολύ κοντά στους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι. Η Γιουβέντους έχει κάνει εδώ και εβδομάδες με τους δύο άσους της Μπαρτσελόνα και η συμφωνία είναι πολύ κοντά!

Το Sky Italia, μάλιστα, μετέδωσε το παρασκήνιο των δύο περιπτώσεων. Σε ό,τι αφορά τον Μασεράνο, η Γιούβε έχει συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο τριών ετών και ο μάνατζερ του έχει ήδη ενημερώσει την Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα δεν θέλουν να χάσουν τον Μασεράνο αλλά ο Αργεντίνος περιμένει να γίνει σεβαστή η επιθυμία του για αποχώρηση, μετά από όσα έχει προσφέρει εκεί.

Ο Μασεράνο μάλιστα, σύμφωνα με το Sky, έχει ήδη μιλήσει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και έχουν συμφωνήσει ότι θα έρθει στο Τορίνο για να παίζει ως χαφ και όχι στο κέντρο της άμυνας. Εκεί, μόνο αν βρεθεί η Γιούβε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε κάποιο ή κάποια ματς.

Σε ό,τι αφορά τον Ντάνι Αλβες, οι Μαρότα-Παράτιτσι έχουν συμφωνήσει μαζί του για συμβόλαιο που θα έχει τριετή διάρκεια. Μένει να αποσαφηνιστεί αν θα είναι κλειστό τριετές ή για 2+1 χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, μάλιστα, μπορεί να μείνει ελεύθερος αφού στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την Μπαρτσελόνα, υπάρχει όρος που αναφέρει ότι ο Αλβες μπορεί να λύσει το συμβόλαιο του 12 μήνες πριν τη λήξη του (λήγει το 2017) αν βρει μια πρόταση που θα τον ικανοποιεί από όλες τις πλευρές. Τέτοια, όπως φαίνεται, είναι η πρόταση της Γιουβέντους και αναμένονται εξελίξεις...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

3 σχόλια:

  1. Ενταξει Ο Μασερανο...αλλα ο Αλβες;
    Θα γινει ρεζερβα ο Λιχ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφανως και θα γινει ρεζερβα ο λιχ. δεν λεω τρεχαντιρι μεγαλο και μηχανακι, αλλα απο δημιουργια ειναι 0. εχουμε προβλημα απο δεξια. καμια σχεση απο αριστερα με εβρα και σαντρο και αν φυγει και ο κουαδραδο αστα!

      Διαγραφή