11 Μαΐ 2016

Οι νέες φανέλες της Γιουβέντους

Οι φανέλες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ πριν λίγο καιρό, είναι τελικά όντως αυτές της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν...

Είναι η δεύτερη χρονιά της συνεργασίας με την Adidas και ο τρόπος με την οποία έχουν δεχθεί την είδηση οι οπαδοί στην Ιταλία, αν κρίνουμε από τα σχόλια τους, μόνο ευχάριστος δεν είναι... Ειδικά η πρώτη φανέλα, με τις χοντρές ρίγες, αρέσει σε ελάχιστους.

Θα φανεί βέβαια και στο γήπεδο, εκεί όπου η Γιούβε θα την φορέσει για πρώτη φορά στη φιέστα με την Σαμπντόρια και θα ακολουθήσει ο τελικός του Coppa Italia με την Μίλαν.









2 σχόλια:

  1. Προσωπικά δε μ` αρέσουν καθόλου! Η δεύτερη είναι σα να βλέπω την Τσέλσι καιη πρώτη τη Νιούκαστλ! Δεν ξέρω, έχω την αίσθηση ότι η Adidas κάνει χοντροκομμένες και ομοιόμορφες στολές (και για τους γκολκίπερ το ίδιο), χωρίς φινέτσα και γούστο που θα κάνει τη μια ομάδα να ξεχωρίζει από τις άλλες! Όαο για τα χρώματα, προτιμώ τη Γιούβε με στολή στην οποία θα κυριαρχεί το λευκό..με μαύρο φόντο πίσω και τον αριθμό γραμμ΄ρνο με λευκό! Τα σορτσάκια και τις κάλτσες άσπρα και όχι μαύρα.. Για τις δεύτερες εμφανίσεις προτιμώ ή τις ροζ ή εκείνες των 2 χρόνων πριν, δηλ. κίτρινη φανέλα και κάλτσες και μπλε σορτσάκι..Δεν ξέρω εσείς τι λέτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς λέμε πως η πρώτη εμφάνιση είναι κάπως... τραγική. Ούτε σε εμάς αρέσει το σχέδιο. Λίγες και χοντρές ρίγες είναι αντιπροσωπεύουν την ομάδα. Για το σορτσάκι, το μαύρο μας αρέσει, αν και συμφωνούμε πως το λευκό είναι αυτό που ξέρουμε.

      Για τη δεύτερη (ή τρίτη όταν θα βγει) δε μας απασχολεί ιδιαίτερα γιατί όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν για εμπορικούς λόγους. Η μπλε, πάντως, είναι στην ίδια λογική με την πρώτη εμφάνιση. Οπότε... κακή.

      Δεν πείθουν...

      Forza Juve!

      Διαγραφή