11 Μαΐ 2016

Τι γράφει στο online βιβλίο του ο Μαρκίσιο

Εχει αρχίσει να γίνεται κάτι σαν... μόδα το να βγάζουν οι ποδοσφαιριστές on line βιβλία και το έκανε και ο Κλαούντιο Μαρκίσιο.

Πρόκειται για αυτοβιογραφίες που «κυκλοφορούν» σε κάτι σαν βιβλίο στο internet και ο μέσος της Γιουβέντους μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, με την Gazzetta dello Sport να παρουσιάζει κάποια μικρά αποσπάσματα από το βιβλίο.

Σε αυτά, ο Κλαούντιο λέει αρχικά πως «το να είσαι μπιανκονέρο σημαίνει να δουλεύεις σκληρά, να στοχεύεις στη νίκη, να προσπαθείς να έχεις πάντα την σωστή συμπεριφορά μέσα και έξω από το γήπεδο» ενώ σε κάποιο άλλο σημείο τονίζει πως «ο Κόντε κατάφερε να βγάλει τον χαρακτήρα και την αγωνιστικότητα που δεν μπορούσα να δείξω μέχρι τότε».

Ο Μαρκίσιο γράφει ότι «σιχαίνομαι την ήττα, δεν μπορώ να την αποδεχθώ. Ο γιος μου, Ντάβιντε, είναι σαν εμένα και όταν παίζουμε ποδόσφαιρο θέλει να με νικάει» ενώ στη συνέχεια υπάρχει ξεχωριστή αναφορά στον Πολ Πογκμπά: «Ο Πογκμπά είναι ο πιο πλήρης. Ψηλός, καλή ταχύτητα, εντυπωσιακή σωματοδομή, μοναδική τεχνική για κάποιον με τέτοια σωματοδομή. Και είναι και νέος, με τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Θυμάμαι την πρώτη του μέρα στο Vinovo. Σκέφτηκα ότι ήταν απλά ένας πιτσιρικάς, μετά έβαλε τα παπούτσια του, βγήκε στο γήπεδο και μετά από 10 λεπτά ήταν φανερό σε όλους μας ότι αυτό το παιδί έχει ξεχωριστό ταλέντο».

Οσο για τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Κλαούντιο δίνει μια υπόσχεση: «Θα επιστρέψω σύντομα και πιο δυνατός από πριν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου