10 Ιουν 2016

Πιέζει με τον τρόπο του για παραμονή ο Ερνάνες

Ο Ερνάνες μίλησε για την απρόσμενη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, στην οποία θέλει να παραμείνει.

Ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει τις διακοπές του και μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αναφερόμενος αρχικά στις δυσκολίες που συνάντησε στο Τορίνο.

«Η μεταγραφή μου στην τελευταία μέρα της προθεσμίας ήταν πολύ απρόσμενη. Επρεπε να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στη Γιουβέντους βρήκα μια διαφορετική μέθοδο προπόνησης, άρχισα να παίζω ξανά μετά από πολλά χρόνια μπροστά από την άμυνα. Από εκεί και πέρα υπήρχαν και τα θέματα εκτός γηπέδου... Η αλλαγή σπιτιού, το νέο σχολείο για τα παιδιά κλπ. Μερικές φορές όσοι κρίνουν από μακριά θεωρούν ότι είναι απλή η μεταγραφή όταν αλλάζεις ομάδα στην ίδια χώρα αλλά δεν είναι έτσι» είπε ο Ερνάνες, ο οποίος στη συνέχεια έκανε σύγκριση του ιταλικού με του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

«Είμαι έξι χρόνια στην Ιταλία και έχω ωριμάσει αρκετά ως ποδοσφαιριστής, κάτω από οποιαδήποτε έννοια. Στη Βραζιλία όλοι σκέφτονται την επίθεση, η άμυνα υπάρχει σε θεωρητικό επίπεδο. Αντιθέτως, στην Ιταλία η άμυνα είναι κάτι πολύ σημαντικό, υπάρχει απόλυτη οργάνωση σε αυτό τον τομέα και ειλικρινά με βοήθησε το να δω και αυτή την πλευρά του ποδοσφαίρου».

Τέλος, όταν του επισημάνθηκε ότι στο ματς με την Κάρπι κατάφερε να πετύχει το μοναδικό του γκολ με τη φανέλα της Γιούβε, επειδή είχε δηλώσει ότι ήθελε οπωσδήποτε να σκοράρει στο Juventus Stadium, άφησε να εννοηθεί με την απάντηση του ότι θέλει να παραμείνει.

«Το γκολ με την Κάρπι; Το είχα προβλέψει. Η νέα σεζόν θα είναι σημαντική για μένα, περιμένω πώς και πώς και σίγουρα θα με βοηθήσει το γεγονός ότι έχω ήδη ένα χρόνο στη Γιουβέντους».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου