9 Ιουν 2016

Ντιμπάλα: Είμαι πιο γρήγορος με το μυαλό από ό,τι με τα πόδια

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ξεκουράζεται στην Αργεντινή και το κάνει ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο, πρωταθλητής και κυπελλούχος!

Ο Αργεντίνος άσος είναι στην πατρίδα του για διακοπές και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι πρωταθλητής.

«Ηταν και είναι όμορφες μέρες. Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα, ελπίζω το πρώτο από πολλά. Από εκεί και πέρα, με μια τέτοια ανατροπή που κανείς δεν περίμενε, γίνεται ακόμη πιο ωραίο. Εζησα συναισθήματα που δεν είχα νιώσει ποτέ», είπε ο Ντιμπάλα, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο ήταν το ξεκίνημα του στο Τορίνο: «Ούτε το να πάω στο Παλέρμο στα 18 μου ήταν εύκολο, πόσο μάλλον το να πάω στη Γιουβέντους. Εννοώ ότι έπρεπε και πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ. Νομίζω πως το γκολ στο Σούπερ Καπ, στο πρώτο μας επίσημο ματς τον Αύγουστο, με βοήθησε πολύ γιατί άρχισα από το ξεκίνημα να νιώθω την εμπιστοσύνη των συμπαικτών μου».

Οσο για το αν η ταχύτητα του είναι, πέρα από την τρομερή τεχνική του, το μεγάλο του "όπλο" στο γήπεδο, ο Ντιμπάλα σχολίασε: «Νομίζω πως είμαι πιο γρήγορος με το μυαλό από ό,τι με τα πόδια. Είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο αυτό. Αν μπορείς να καταλάβεις τις κινήσεις του αντιπάλου, έχεις μεγάλο πλεονέκτημα. Μερικές φορές είμαι πιο χαρούμενος αν κάνω ένα τέλειο ματς και δεν σκοράρω, παρά αν σκοράρω αλλά κάνω αρκετά λάθη. Ισως επειδή από μικρός η φυσική μου θέση δεν ήταν αυτή του επιθετικού αλλά του 10αριού, πίσω από τους επιθετικούς για να δίνω την τελική πάσα. Το έχω κρατήσει αυτό, γι' αυτό και δεν αγχώνομαι αν περάσουν δύο ή τρία ματς χωρίς να σκοράρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου