4 Ιουν 2016

Η σύνδεση Καβάνι-Μοράτα και ο σχεδιασμός της Γιούβε

Ο Εντινσον Καβάνι που αποτελεί στόχο της Γιουβέντους, ουσιαστικά «βοηθάει» τον Αλβαρο Μοράτα να παραμείνει μπιανκονέρο.

Αυτό αναφέρει σε άρθρο του το Calciomercato το οποίο καταπιάνεται με το θέμα του επιθετικού των μπιανκονέρι. Οπως γράφει το άρθρο, η Γιούβε έχει δείξει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον της για τον Καβάνι, για τον οποίο θα έκανε κίνηση αν ο Μοράτα επέστρεφε στη Ρεάλ. Το γεγονός, όμως, ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να δώσει τον Ουρουγουανό μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οδηγεί τους μπιανκονέρι στο να φορτσάρουν για να κρατήσουν τον Μοράτα.

Να τον κρατήσουν όχι απλά με το υπάρχον καθεστώς αλλά 100% δικό της, αγοράζοντας τον από την Ρεάλ. Στο άρθρο τονίζεται ότι ο Μπέπε Μαρότα είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει πολύ σοβαρά ώστε η Γιουβέντους να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα του Μοράτα, ουσιαστικά αγοράζοντας τον από τους Μαδριλένους. Δεν θα είναι εύκολο να πειστεί η Ρεάλ, η οποία ξέρει ότι μπορεί να πάρει περισσότερα λεφτά από τη Αγγλία, αλλά σε αυτό το σημείο μπορεί να παίξει ρόλο και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα από την Αγγλία, πάντως, που φέρεται από την ιταλική ιστοσελίδα να δείχνει πιο σοβαρή διεκδικήτρια του Μοράτα, είναι η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου