4 Ιουν 2016

Ετοιμος για μέρες δόξας ο Πογκμπά

Πολύ πιο ήρεμος από ό,τι αναμενόταν πριν μήνες, ο Πολ Πογκμπά προετοιμάζεται για το... εντός έδρας Euro.

Οι περισσότεροι πίστευαν ότι αυτή την περίοδο ο Πογκμπά θα ήταν στη μέση ενός πλειστηριασμού. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει αφού η Γιουβέντους δεν θέλει να πουλήσει και αυτός δεν θέλει να φύγει.

Αντιθέτως, ο Πολ απόλαυσε τη φετινή σεζόν, έκλεισε τις υποχρεώσεις του με δύο κούπες και πολύ καλές εμφανίσεις και τώρα πλησιάζει η ώρα του Euro, όπου όλη η Γαλλία περιμένει με μεγάλες προσδοκίες.

«Είσαι κάτω από μεγαλύτερη πίεση όταν είσαι ο γηπεδούχος σε μια τέτοια διοργάνωση αλλά την ίδια ώρα είναι και κάτι ξεχωριστό γιατί παίζεις μπροστά σττους συμπατριώτες σου. Εχουμε καλές πιθανότητες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Εχουμε μια καλή ομάδα με εμπειρία αλλά ταυτόχρονα είμαστε και νέοι και πεινασμένοι. Η υποστήριξη του κόσμου θα μας σπρώξει και θα μας δώσει περισσότερη δύναμη», είπε ο Πογκμπά σε δηλώσεις του και στη συνέχεια εξήγησε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Ντιντιέ Ντεσάμπ στην τεχνική ηγεσία.

«Οταν έχεις ένα θρύλο στα αποδυτήρια αισθάνεσαι καλύτερα. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θέλει να απολαύουμε το ποδόσφαιρο μας και όχι να μας απασχολούν θέματα εκτός γηπέδου. Ο ίδιος έχει ζήσει τέτοιες εμπειρίες και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι από ποτέ για να κάνουμε κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου