15 Ιουν 2016

Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση του Αλέγκρι για τη μεταγραφή του Πιάνιτς

Από το Λιβόρνο όπου προπονεί μικρά παιδάκια, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εξέφρασε την χαρά του για την απόκτηση του Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο προπονητής της Γιουβέντους μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις παραλίες και στο καμπ που διοργανώνει στη γενέτειρα του, για δεύτερη σερί χρονιά, για μικρά παιδιά.

Στο περιθώριο λοιπόν των σχετικών εκδηλώσεων, οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να τους κάνει μια δήλωση για την μεταγραφή του Πιάνιτς και ο Μαξ δεν αρνήθηκε, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο Βόσνιος είναι πλέον μπιανκονέρο.

«Η απόκτηση του Πιάνιτς σημαίνει ότι πήραμε έναν ποδοσφαιριστή με πολύ σημαντική τεχνική ποιότητα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στις στημένες φάσεις και παράλληλα ανεβάζει το ήδη υψηλό επίπεδο των χαφ που έχω στη διάθεση μου. Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα, την οποία λίγοι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη μπορούν να βελτιώσουν και ο Πιάνιτς είναι ένας από αυτούς. Η διοίκηση έκανε πολύ καλή δουλειά αποκτώντας τον. Δεν έχει νόημα να λέτε ότι η Γιούβε μοιάζει περισσότερο πλέον στην ιδέα του Αλέγκρι. Ο Αλέγκρι είναι στη Γιουβέντους ως προπονητής για να τη βελτιώνει συνεχώς, για να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές που η διοίκηση θέτει στη διάθεση του και για να φέρνει αποτελέσματα. Δεν είναι θέμα συστημάτων, στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μόνο ένα σύστημα για να νικήσεις. Χρειάζονται σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, από τους οποίους πρέπει να παίρνεις το καλύτερο. Ο Πιάνιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει μπροστά από την άμυνα, μπορεί να παίξει ως εσωτερικός μέσος, μπορεί να παίξει και σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς. Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι η διοίκηση έκανε ό,τι χρειαζόταν για να τον αποκτήσει».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου