9 Ιουν 2016

Ανατροπή στην υπόθεση της πρότασης της Ρεάλ για τον Πογκμπά

Πρόταση για τον Πολ Πογκμπά δεν έχει γίνει ενώ ο Γάλλος απάντησε για το μέλλον του... όπως απαντάει πάντα.

Το ρεπορτάζ για πρόταση 120 εκατ. ευρώ από την Ρεάλ, ή για 120 εκατ. ευρώ συν δύο παίκτες, δεν επιβεβαιώνεται. Ανθρωποι που είναι πολύ κοντά στη διοίκηση της Γιουβέντους τονίζουν ότι μπορεί στη Μαδρίτη να σκέφτονται διάφορα αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση είτε προς τους μπιανκονέρι είτε προς τον Γάλλο. Ο οποίος, με την σειρά του, παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN.

Εκεί αναφέρθηκε στο «όχι» που είπε στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και στη συνέχεια μίλησε για την Ιταλία. «Στην πρώτη μου προπόνηση στη Γιουβέντους έχασα τρία κιλά, γίνεται πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση και στην τακτική. Μπορεί η Serie A να μην είναι το πιο όμορφο πρωτάθλημα του κόσμου αλλά είναι το πιο δύσκολο. Το να παίζεις κόντρα στις ιταλικές ομάδες είναι πολύ δύσκολο, παίζουν πολύ αμυντικά, δυσκολεύεσαι πολύ».

Στη συνέχεια είπε ότι «δεν σκέφτομαι ότι είμαι κάποιος σπουδαίος ποδοσφαιριστής, δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη, δεν έχω κατακτήσει το Champions League ή το Μουντιάλ ή το EURO» και στο φινάλε ρωτήθηκε αν θα αποχωρήσει από την Γιουβέντους φέτος, απαντώντας με τον τρόπο που το κάνει πάντα... «Σκέφτομαι το επόμενο ματς, το EURO και μετά θα πάω διακοπές».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου