5 Ιουν 2016

Δεν έχει χώρο στη νέα Γιουβέντους ο Ερνάνες και θα πρέπει να το δεχτεί

Ομάδες από την Κίνα ενδιαφέρονται για τον Ερνάνες και η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να τον πείσει να πει «ναι».

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να αγόρασε σπίτι στο Τορίνο και να έχει συμβόλαιο με την ομάδα αλλά ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από τους μπιανκονέρι, οι οποίοι θέλουν να τον πουλήσουν.

Και η καλύτερη προοπτική για την Γιούβε είναι να πουληθεί σε ομάδα της Κίνας καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα πάρει πίσω τα λεφτά που έδωσε για να τον αποκτήσει (σχεδόν 9 εκατ. ευρώ) ή και περισσότερα.

Το θέμα είναι ότι ο Ερνάνες δεν τρελαίνεται κιόλας για να παίξει στην Κίνα, όπως είχε αποδείξει με τις αρνητικές απαντήσεις που είχε δώσει τον Ιανουάριο σε προτάσεις που του έγιναν. Τώρα υπάρχει ξανά ενδιαφέρον και στο Τορίνο θέλουν να πιστεύουν ότι ο Βραζιλιάνος θα καταλάβει πως δεν έχει μέλλον στη Γιουβέντους και θα πει το «ναι».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. Να μην τον έπαιρναν τότε πέρσι με αυμβόλαιο.. Το λάθος εν είναι του παίχτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά δεν έπρεπε να τον πάρουν. Και εννοείται πως δε βγήκε η μεταγραφή. Πράγματι, το λάθος είναι της ομάδας και όχι του παίκτη.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. ..αν δεν τον θέλουν.. ας τον βρουν αυτοί που τον πήραν μια πομάδα με παρόμοιο συμβόλαιο.. ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι έτσι. Τον πήραν, δεν έκανε, δεν τον θέλουν. Δεν είναι υποχρεωμένη η Γιουβέντους να του βρει ομάδα, ούτε θα πρέπει να την ενδιαφέρει να πάρει ο Ερνάνες το ίδιο συμβόλαιο. Ελεύθερη αγορά είναι το ποδόσφαιρο.

      Forza Juve!

      Διαγραφή