5 Ιουν 2016

Μπερδεμένα και αντικρουόμενα ρεπορτάζ για το Κόβατσιτς

Το όνομα του Ματέο Κόβατσιτς παίζει πολύ το τελευταίο 24ωρο, αν και υπάρχουν αντικρουόμενα ρεπορτάζ.

Πριν λίγες μέρες γράψαμε ότι στο Calciomercato γράφτηκε ότι ο Μπέπε Μαρότα ρώτησε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον Κόβατσιτς και η απάντηση που πήρε ήταν «γιατί όχι;». Τώρα, η Gazzetta dello Sport γράφει ότι ο Μαρότα δεν έχει κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση για τον Κόβατσιτς ενώ το Sky Italia και η Tuttosport ισχυρίζονται ότι ο Κροάτης έρχεται σε πρώτο πλάνο σιγά-σιγά.

Συγκεκριμένα, τόσο το συνδρομητικό κανάλι όσο και η εφημερίδα του Τορίνο υποστηρίζουν ότι ο Αλέγκρι πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο του 22χρονου επιθετικού μέσου και θεωρεί πως στους μπιανκονέρι θα... εκραγεί και θα βγάλει όλη την ποιότητα του.

Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στην Ιντερ επειδή ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επέμενε να τον χρησιμοποιεί σε λάθος θέση, ή στην Ρεάλ αφού δεν βρήκε όσο χώρο θα ήθελε έχοντας τόσα ακριβοπληρωμένα αστέρια μπροστά του.

Οπως και να έχει, τα ρεπορτάζ καταλήγουν στο ότι εντός της εβδομάδας, όταν θα γίνει η κρίσιμη επαφή της Γιούβε με την Ρεάλ για το θέμα του Αλβαρο Μοράτα, θα παίξει πολύ δυνατά η περίπτωση να ντυθεί μπιανκονέρο ο Κόβατσιτς.

Ο οποίος, φέρεται να έχει ήδη ενημερωθεί από τον Μάριο Μάντζουκιτς για το πόσο οργανωμένα είναι όλα στο Τορίνο και πόσο καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. Βραζιλιάνος θα καταλάβει πως δεν έχει μέλλον στη Γιουβέντους και θα πει το «ναι».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου