11 Ιουν 2016

Στη δημοσιότητα μέρος της επιστολής του Πιάνιτς στη Ρόμα για τη μεταγραφή του στη Γιούβε

Η μεταγραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς επιβεβαιώνεται και από την Ρόμα, η οποία δημοσιοποίησε την επιστολή του Βόσνιου.

Τις τελευταίες μέρες στην ιταλική πρωτεύουσα το κλίμα δεν είναι ήρεμο, λόγω της επικείμενης μετακίνησης του Πιάνιτς στη Γιουβέντους. Οι τιφόζι των τζαλορόσι έχουν ξεσηκωθεί εναντίον όλων και περισσότερο εναντίον της διοίκησης της ομάδας τους, με αποτέλεσμα ο γενικός διευθυντής Μάουρο Μπαλντισόνι να κάνει παρέμβαση στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόμα για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Πώς τα ξεκαθάρισε;

Αφενός κάλυψε τον Πιάνιτς, λέγοντας πως από την στιγμή που υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι λογικό και έννομο να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει, αφετέρου... δίνοντας τον Βόσνιο ως υπεύθυνο, λέγοντας πως η Ρόμα δεν ήθελε να τον χάσει για αντίπαλο της αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη συμφωνήσει με τους μπιανκονέρι.

Ο Μπαλντισόνι, μάλιστα, διάβασε το ακόλουθο απόσπασμα από την επιστολή που έστειλε ο 26χρονος άσος στη διοίκηση της Ρόμα: «Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι κάνω χρήση της ρήτρας για να πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα, όπως προβλέπεται από τη συμφωνία μας στο συμβόλαιο μου. Σας γνωστοποιώ επίσης ότι είμαι διατεθειμένος να διαχειριστώ το 20% του ποσού της ρήτρας που μου αναλογεί, απευθείας με την ομάδα που αγοράζει τα δικαιώματα μου και η οποία είναι η Γιουβέντους. Σας ευχαριστώ και σας παρακαλώ να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου