11 Ιουν 2016

Εφυγε για τη δόξα και τώρα νοσταλγεί το Τορίνο…

Εφυγε για περισσότερη δόξα και τώρα νιώθει νοσταλγία για την Ιταλία και συγκεκριμένα το Τορίνο…

Ο Αρτούρο Βιντάλ είναι στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του και σε δήλωση του στο Sky Italia είπε: «Μου λείπει η Ιταλία. Δεν ξέρω πότε και αν θα επιστρέψω αλλά έχω το Τορίνο στην καρδιά μου».

Ο Αρτούρο Βιντάλ αποφάσισε πέρσι να αφήσει τη Γιούβε για την Μπάγερν


Η δήλωση αυτή, όπως αναμενόταν πάνω-κάτω, προκάλεσε κάποιες συζητήσεις για το αν είναι πιθανή μια επιστροφή-σοκ φέτος στη Γιουβέντους αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση από καμία πλευρά ότι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Αρτούρο έκανε πέρυσι την επιλογή του αποφασίζοντας να πάει στην Μπάγερν Μονάχου και η ζωή συνεχίζεται. Για τον ίδιο αλλά και για την Γιούβε...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. Ντροπή του τον ``ξεφτυλισμένο``!! Χίλια συγνώμη για την έκφραση!! Δεν είναι μόνο το ότι έφυγε αλλά και οι δηλώσεις του!!! Είναι σα να παρατάει μια γυναίκα για μια καύτερη ..και μετρά όταν καταλάβει ότι θα τον σουτάρει η καινούριαψ θέλει να ξανα``γ``. την παλιά, γιατί νομίζει την έχει στο χέρι του... !!! Συγνώμη για τις εκφράσεις αλλά έχουν ανάψει τα νεύρα μου τώρα!! έχω ξαναγράψει και πριν σχετικά..., μην τυ΄χόν τολμήσουν να τον ξαναφέρουν στο Τορίνο, αλλά όχι μόνο αυτό... να λένε κιόλας ότι.. δεν βτον θέλουννν FORZA JUVE.. AMORE IMPAZZITO!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει καθώς δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο. Και δεν υπάρχει και λόγος. Ο κύκλος του έκλεισε. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Έτσι μπράβο! Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα έχει μια τιμή και μια αξιοπρέπεια! Η Γιούβε δεν είναι το μαγαζί ούτε η ``γκόμενα καψούρα`` του καθενός που όποτε θέλει φεύγει και επιστρέφει Εξάλλου, σαν τον λεγάμενο υπάρχουν δεκάδες παίχτες ανά τον κόσμο!

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΑΠΛΑ. Και ποτέ ξανά στη JUVE μας!!! Αλήθεια εκεί που πήγες το σήκωσες το τσου λου? Ξεφτιλισμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή