4 Ιουν 2016

Αυτό θέλει ο Αλέγκρι να είναι το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα της Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες, όπως αποκαλύπτει η Gazzetta dello Sport, ήταν επιλογή του Μασιμιλιάνο Αλέκρι.

Η διοίκηση, ο Μπέπε Μαρότα και οι συνεργάτες του δηλαδή, γνώριζαν τη ρήτρα που μπορούσε να φέρει τον Βραζιλιάνο ελεύθερο στο Τορίνο αλλά η Γιουβέντους τον πήρε επειδή τον ήθελε ο προπονητής της.

Ο Ντάνι Αλβες


Τώρα, η δεύτερη προτεραιότητα είναι ο Ντομένικο Μπεράρντι. Στο σχετικό ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρεται πως ο Αλέγκρι θέλει την εμπειρία του Ντάνι Αλβες και την ταχύτητα και τα νιάτα του Μπεράρντι.

Αν και ο μάνατζερ του Ιταλού μεσοεπιθετικού δήλωσε πριν λίγες ημέρες πως έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις, θεωρείται σίγουρο πως η επόμενη μεταγραφική κίνηση των νταμπλούχων Ιταλίας θα είναι ο Μπεράρντι.

Ο Ντομένικο Μπεράρντι


Με 15 εκατ. ευρώ μπροστά και 10 εκατ. ευρώ μετά, η Γιούβε θα κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή της Σασουόλο (το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα φτάσεις τα 25 εκατ. ευρώ), ο οποίος θα είναι μελος στο... κλαμπ των νέων ποδοσφαιριστών που έχουν οι μπιανκονέρι (Ντιμπάλα, Ρουγκάνι, Τζάτζα, Αλεξ Σάντρο, Μοράτα αν τελικά μείνει).

Μια είδηση που μπορεί να πέρασε στα ψιλά, αλλά σας είχε ενημερώσει το forzajuve.gr, είναι πως ο Αλέγκρι πήρε τηλέφωνο πριν λίγες ημέρες τον Μπεράρντι για να του εξηγήσει πως είναι η κατάσταση στην ομάδα.

Όταν ένας προπονητής επικοινωνεί με τον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο, σίγουρα του δίνει να καταλάβει πως τον θέλει και τον υπολογίζει.

Το σημαντικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι πως και τους δύο ποδοσφαιριστές τους θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οπότε θα αποτελέσουν «εργαλεία» στη μάχη της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Ο Αλβαρο Μοράτα


Παράλληλα, θα τρέξει και η υπόθεση Αλβαρο Μοράτα με τη Γιούβε να έχει ξεκάθαρη θέση: θέλει να κρατήσει το Ισπανό επιθετικό.

Ετσι, μετά την αγορά του Λεμινά, την επικείμενη ανακοίνωση του Ντάνι Αλβες, οι δύο βασικές προτεραιότητες είναι ο Ντομένικο Μπεράρντι και ο Αλβαρο Μοράτα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου