28 Ιουν 2016

Αυτό που έχει καταφέρει ο Μαρότα και η ομάδα του είναι μια ασύλληπτη επιτυχία

Η μεταγραφή του Ντάνι Αλβες συνεχίζει μια επιτυχημένη παράδοση που έχει δημιουργήσει η Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια.

Σάμι Κεντίρα, Πατρίς Εβρά, Αντρέα Πίρλο, είναι μερικοί από τους παίκτες που έχουν έρθει ως ελεύθεροι στο Τορίνο. Όλοι τους έχουν προσφέρει, κάποιοι και με το παραπάνω.

Η συνταγή του Μπέπε Μαρότα δείχνει να είναι απολύτως επιτυχημένη αν και οι συγκεκριμένες κινήσεις έχουν διπλή ανάγνωση. Κάποιοι μπορεί να πουν πως αυτή η φιλοσοφία γλιτώνει λεφτά από τη διοίκηση. Σωστό είναι αυτό, αλλά η ουσία είναι άλλη...

Η ομάδα αξιοποιεί κάθε ευκαιρία που βρίσκει στη μεταγραφική αγορά. Όταν παίρνεις τόσους ελεύθερους και σου βγαίνουν όλοι, δεν μπορείς να ρίξεις την επιτυχία στην τύχη αλλά στη σωστή οργάνωση, στη δουλειά που γίνεται από μια συγκεκριμένη ομάδα. Ακόμη και στην έμπνευση.

Ο Πίρλο όταν ήρθε ελεύθερος από τη Μίλαν, θεωρούνταν τελειωμένος. Όλοι τους, στη Γιουβέντους το μόνο που έκαναν ήταν να δίνουν το 100% και να βοηθούν την ομάδα να υλοποιεί τους στόχους της.

Στο θέμα του Ντάνι Αλβες, είναι μεγάλη υπόθεση πως η Γιουβέντους γνώριζε τον όρο που έχει στο συμβόλαιό του. Οι μπιανκονέρι κινήθηκαν γρήγορα, χωρίς να αφήσουν πρόσφορο έδαφος σε άλλους μεγάλους συλλόγους και άρπαξαν τον ποδοσφαιριστή.

Όλες αυτές οι μεταγραφικές επιτυχίες έχουν ονοματεπώνυμο: Μπέπε Μαρότα. Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους και το επιτελείο του δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Και αυτό δε χωράει καμία αμφισβήτηση. Εκ του αποτελέσματος πλέον…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Ο Τέβες δεν ήρθε ελευθερος παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απόλυτο δίκιο! Και γι’ αυτό διορθώθηκε (9 εκατ. κόστισε). Όποιος βασίζεται σε ό,τι θυμάται και δεν το τσεκάρει, αυτά παθαίνει. Ευχαριστούμε για την επισήμανση! Forza Juve!

      Διαγραφή