13 Ιουν 2016

Η παρουσίαση, οι πρώτες δηλώσεις και το… Forza Juve του Μίραλεμ Πιάνιτς

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς υπέγραψε το 5ετές συμβόλαιο του, ανακοινώθηκε από την Γιουβέντους και είπε για πρώτη φορά... «forza Juve»!

Ο Βόσνιος άσος ήταν από το βράδυ της Κυριακής στο Τορίνο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του. Αυτό έγινε την Δευτέρα, η οποία ήταν μια γεμάτη μέρα για τον ίδιο. Ο 26χρονος μέσος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους που πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στο νεόδμητο J-Medical και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία του κλαμπ και υπέγραψε το 5ετές συμβόλαιο του.

Λίγη ώρα μετά, οι μπιανκονέρι ανακοίνωσαν και επισήμως την μεταγραφή του, γνωστοποιώντας ότι στη Ρόμα θα δοθούν 32 εκατ. ευρώ, ενώ στη συνέχεια ο Πιάνιτς πήγε στο Juventus Stadium, φόρεσε για πρώτη φορά την μπιανκονέρα φανέλα και έκανε δηλώσεις, τις οποίες έκλεισε όπως έπρεπε: «Forza Juve»!

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ, κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, ένα σπουδαίο κλαμπ. Η ατμόσφαιρα στο Juventus Stadium είναι διαφορετική σε σχέση με άλλα γήπεδα. Το ξέραμε πάντα, όταν ερχόμουν ως αντίπαλος, ότι μας περίμενε ένα σκληρό ματς. Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι από εδώ και πέρα θα φοράω τη φανέλα της Γιουβέντους. Ελπίζω ότι τα πράγματα εδώ θα συνεχίσουν να είναι σκληρά για τους αντιπάλους και ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί. Είναι σπουδαίο συναίσθημα και ελπίζω να σκοράρω γκολ, να παίξω καλά και να νικήσω. Θέλω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς της Γιούβε. Forza Juve»!

Το βίντεο από την πρώτη μέρα του Πιάνιτς ως μπιανκονέρο...



Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

6 σχόλια:

  1. Οπότε,αυτός θα ναι το μεγάλο ΜΠΑΜ για φετος;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό μόνο ο Μαρότα μπορεί να μας το απαντήσει Δημήτρη. Αν θες τη γνώμη μας, καλή μεταγραφή είναι και θα βοηθήσει αλλά όχι, δεν μπορεί να είναι «μπαμ» με τη λογική που δίνουμε όλοι σε αυτό που σημαίνει «μεταγραφικό μπαμ».

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ναι όντως,για να δούμε όμως και τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν στο καλοκαίρι..

      Διαγραφή
    3. Ετσι είναι. Ας περιμένουμε. Αίσθησή μας είναι πως θα δοθούν περισσότερα χρήματα (από τα 32 εκατ. ευρώ του Πιάνιτς) για μία «δυνατή» μεταγραφή.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Καλωσήρθες Μίραλεμ!!Αδέρφια πάμε για μεγάλα πράγματα φέτος.

    FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Forza Juve! Ετσι φαίνεται, πάμε για περισσότερα από φέτος, άρα και μεγαλύτερα. Forza Juve!

      Διαγραφή