27 Ιουν 2016

Η συγκινητική επιστολή του Παντοΐν με τα «ευχαριστώ» του

Με μια συγκινητική ανοικτή επιστολή προς όλους στη Γιουβέντους και τους οπαδούς, ο Σιμόνε Παντοΐν ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα στην Κάλιαρι.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους ροσομπλού απομένει μόνο η ανακοίνωση, με τον Παντοΐν να προχωράει σε μια πολύ όμορφη κίνηση για να πει το δικό του «αντίο» στη Γιούβε και τους τιφόζι.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παντοΐν:

«Σε όλους τους τιφόζι Γιουβεντίνους θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για όλη την αγάπη που μου έδειξαν σε αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι ένα απλό «ευχαριστώ» δεν αρκεί για να εξηγήσει την ευγνωμοσύνη μου προς όλο το γιουβεντίνικο περιβάλλον: Αυτές οι μέρες, είναι μέρες στις οποίες έχω... αντικρουόμενα συναισθήματα. Από την μία έχω μεγάλη διάθεση για την έναρξη αυτής της νέας περιπέτειας και από την άλλη στενοχωριέμαι για αυτό που αφήνω, γι' αυτό θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω όλους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάνω από όλα όλους τους συμπαίκτες μου σε αυτά τα πέντε χρόνια, ο καθένας σας μου έδωσε κάτι ξεχωριστό και σημαντικό, δύσκολα θα έχω ξανά την ευκαιρία να βρω ένα γκρουπ τόσο ενωμένο και συμπαγές σε κάθε περίσταση, για μένα ήταν μεγάλη τιμή να παίξω με όλους εσάς και σας ευχαριστώ επειδή με κάνατε να αισθάνομαι σημαντικός και ότι με εκτιμάτε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα επιτελεία του μίστερ Κόντε και του μίστερ Αλέγκρι, από τους οποίους μπόρεσα να μάθω νέα και νικηφόρα πράγματα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κάθε πρόσωπο που δουλεύει στη Γιουβέντους, σε οποιοδήποτε πόστο, και είναι σε επαφή μαζί μας, δουλεύοντας "πίσω από τις κουρτίνες" για να προσφέρει σε αυτές τις επιτυχίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την διοίκηση (τον πρόεδρο, τους διευθυντές Μαρότα και Παράτιτσι, τον Νέντβεντ) η οποία είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει, έχοντας ως στόχο τη συνεχή βελτίωση. Με αυτό το πνεύμα έχει καταφέρει να είναι έτη φωτός μπροστά από όλους στην Ιταλία και θα πετύχει το ίδιο και στην Ευρώπη. Μια διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να τεστάρω τον εαυτό μου σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, όπως το Champions League.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την πανέμορφη πόλη του Τορίνο, όπου γεννήθηκαν τα παιδιά μου και όπου θα έχουμε πάντα, εγώ και η οικογένεια μου, πανέμορφες αναμνήσεις.

Και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους τιφόζι, οι οποίοι αυτά τα χρόνια με έκαναν να αισθανθώ την αγάπη τους και με εκτίμησαν παρά τις μέτριες ικανότητες μου για το επίπεδο της Γιουβέντους, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι σε κάθε ευκαιρία προσπάθησα να τιμήσω τη φανέλα, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό. Τα συγχαρητήρια σας με κάνουν ειλικρινά να αισθάνομαι λίγη ντροπή γιατί πιστεύω ότι δεν τα αξίζω και γι' αυτό θα σας είμαι αιώνια ευγνώμων.

Φεύγω ευτυχισμένος, με μεγάλη ικανοποίηση και με υπερηφάνεια σκεπτόμενος ότι είχα κι εγώ μια μικρή συνεισφορά σε όλους τους θριάμβους που είχαμε την τύχη να ζήσουμε σε αυτά τα πέντε χρόνια. Με λίγα λόγια...GRAZIE JUVE!!! Σας αποχαιρετώ με αγάπη και με ένα μεγάλο in bocca al lupo (σ.σ. καλή τύχη) για το μέλλον».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Τεράστιος!!! Καλή συνέχεια Σιμόνε. Μπορεί ποδοσφαιρικά να είσαι λίγος λόγο ποιότητας αλλά σαν χαρακτήρας είσαι ένας Γίγαντας και από τους μεγαλύτερους που έχουνε παίξει στην ομάδα μας! Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ γιατί είσαι αλάνι!

    FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή