9 Ιουν 2016

Μια σημαντική παρέμβαση από τον εμπνευστή του ελληνικού κλαμπ της Γιουβέντους

Ομάδα δεν είναι μόνο η διοίκηση, οι παράγοντες, ο προπονητής ή οι ποδοσφαιριστές. Ομάδα είναι και ο κόσμος της. Και το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό καθώς οι φίλαθλοι οδηγούν το σύλλογο σε ένα άλλο επίπεδο.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο συνδεσμιακό κίνημα της χώρας μας και το επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ της Γιουβέντους στην Ελλάδα, που αισίως μετράει 11 χρόνια ζωής, το forzajuve.gr επικοινώνησε με τον εμπνευστή και έναν εκ των βασικών ιδρυτών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους, γνωστό σε όλους, σε Ελλάδα και Ιταλία, ως Gruppo Greco.

Η εμπειρία του στον χώρο είναι μεγάλη, η μεγαλύτερη μπορούμε να πούμε, καθώς είναι ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε τη Λέσχη και έδωσε για πολλά χρόνια σάρκα και οστά στο όνειρο των Ελλήνων οπαδών της Γιουβέντους.

Τα όσα μας είπε παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ποια υπηρεσία της Γιουβέντους κατακεραυνώνει; Τι λέει για τους τιφόζι της Γιουβέντους στην Ελλάδα; Γι’ αυτούς που στηρίζουν το Gruppo Greco αλλά και γι’ αυτούς που έφυγαν από το κλαμπ. Ποια είναι η πρότασή του για τον οπαδικό χώρο;

Η αποκλειστική συνέντευξη θα παρουσιαστεί στο forzajuve.gr χωρισμένη σε τρία θεματικά μέρη. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν οπαδό που επικοινωνούσε με το αντίστοιχο τμήμα της Γιουβέντους για χρόνια και δούλεψε με μεθοδικότητα ώστε να ταξιδέψουν εκατοντάδες τιφόζι στην Ιταλία αλλά και να γίνουν στην Ελλάδα γνωστοί οι σύνδεσμοι των μπιανκονέρι στη χώρα μας.

Μείνετε συντονισμένοι…

2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε τη συνέχεια
    Gruppo Greco Chios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο μέρος είναι ήδη στο αέρα: http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea_421.html

      Θα ακολουθήσουν και άλλα δύο.

      Να είσαι καλά και forza Juve!

      Διαγραφή