9 Ιουν 2016

Η Ρεάλ έκανε την πιο ακριβή πρόταση στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τον Πογκμπά

Η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει ότι η Ρεάλ έχει κάνει για τον Πολ Πογκμπά την πιο ακριβή πρόταση στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Με το θέμα του Αλβαρο Μοράτα να είναι ανοιχτό, η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει στο σημερινό της βασικό θέμα ότι οι Μαδριλένοι προσφέρουν στη Γιουβέντους 120 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Γάλλο. Πράγμα που σημαίνει ότι θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα, κάποιες άλλες φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν την Ρεάλ να προσφέρει 120 εκατ. ευρώ συν τους Μοράτα και Ματέο Κόβατσιτς, ανεβάζοντας ουσιαστικά ακόμη περισσότερο το ποσό. Από την πλευρά της Γιούβε, πάντως, δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία επιβεβαίωση για όλα αυτά.

Την ίδια ώρα, το Sky υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση της Ρεάλ είτε προς τους μπιανκονέρι είτε προς τον Πογκμπά αλλά δεν το αποκλείει να γίνει προσεχώς. Σε μια τέτοια περίπτωση, λένε, θα πρέπει η πρόταση να είναι πραγματικά εντυπωσιακή ώστε να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί η Γιουβέντους.

Από το ρεπορτάζ του συνδρομητικού καναλιού, πάντως, διευκρινίζεται ότι στο Τορίνο δεν έχουν πρόθεση να πουλήσουν τον Γάλλο, εκτός κι αν το ζητήσει ο ίδιος.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. αν θελουμε οι ομαδα μας να είναι το μεγαλητερο club της ευρωπης θα πρεπει παικτες σαν το πογκμπα να μην μας φευγουνε και παικτες σαν τον ντανι να ζητανε να ερθουνε!και όχι η κάθε ρεαλ -μπαρτσελονα -παρι να μας κουνανε χρηματα γιατους παικτες που θα γραψουνε ιστορια για τον συλογο μας κι εμεις(ο φιλαθλος κοσμος της μεγαλης κυριας) να καρδιοχτυπάμε!
    stefanos forza juve!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς: να μένουν οι καλοί (αστέρια) και να έρχονται και νέοι καλοί (αστέρια). Και έτσι, τα τρία αστέρια στη φανέλα θα γίνουν σύντομα… τέσσερα!

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Μην ξεχναμε οτι με τη πωληση του ζιζου πηραμε buffon canavaro thuram.αρε luciano γατα εισουνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γατα ο λουτσιανο αλλα την πληρωσαμε ακριβα τη γατα(λουτσιανο μοντζι)!!!οσο για το κομματι με τα χρηματα που εισπαρτει η ομαδα και κανει μςταγεαφες σαν το παράδειγμα που λες παραπανω η αποψη μου είναι ότι αν κρατησουμε όλα τ αστερια μας και ενεισχυθουμε και με καποιους παιχτες υψηλου επιπεδου πχ ντανι αλβες θα γινουε ομαδα για να σηκωσει το ch.l !!!και από κει και περα ασε τους αλλους να σε παρακαλανε και κανε εσυ παιχνιδι με τα εκκατομηρια τους μανατζερ και οποιον παιχτη θελεις να φερεις!αλωστε πιστεβω ότι η ομαδα δεν εχει οικονομικο πρόβλημα !
    stefanos forza juve!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή