13 Ιουν 2016

Οι πρώτοι μπιανκονέρι καλωσόρισαν τον νέο τους συμπαίκτη

Οι Κλαούντιο Μαρκίσιο και Σάμι Κεντίρα είναι οι πρώτοι που καλωσόρισαν τον Μίραλεμ Πιάνιτς στη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός είναι στο σπίτι του και κάνει αποθεραπείες λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, ο Γερμανός είναι στο Euro της Γαλλίας αλλά και οι δύο ασχολούνται με τα νέα της Γιούβε. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι φρόντισαν να καλωσορίσουν διαδικτυακά τον νέο συμπαίκτη τους.

«Καλώς ήρθες Μίραλεμ. Fino alla fine forza Juventus», έγραψε στο twitter ο Μαρκίσιο, «Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Γιουβέντους Μίραλεμ», ήταν το μήνυμα του Κεντίρα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

10 σχόλια:

  1. Fino alla fine τι σημαίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -Μέχρι το τέλος

      Διαγραφή
    2. Όπως σωστά έγραψαν οι φίλοι-αναγνώστες με τα άρτια αντανακλαστικά, σημαίνει «Μέχρι τέλους».

      Forz Juve, λοιπόν ή... Fino alla fine forza Juventus!

      Διαγραφή
  2. -Ποιο νοπύμερο θα έχει στη φανέλα; Για να μην ανακοινωθεί , μάλλον περιμένουμε κι` άλλους που προηγούνται στην επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχουμε σχετική πληροφόρηση ακόμη για το νούμερο της φανέλας. Και εμείς αναμένουμε μια ακόμη «δυνατή» μεταγραφή. Εχουμε την αίσθηση, όπως απαντήσαμε και σε προηγούμενο σχόλιο, πως θα δοθούν περισσότερα από τα 32 εκατ. ευρώ του Πιάνιτς για κάποιον ακόμη. Για να δούμε...

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ή ..δε θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό.., έχουν σκοπό να δώσουν τον παίχτη με το τωρινό νούμερο 10, τον Πογκμπά δηλ. Το λέω γιατί είναι πολύ περίεργο, ΄πάντα στην παρουσίαση ο παίχτης εμφανίζεται με τη φανέλα και το νούμερο της φανέλας!!!

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορεί να σου απαγορεύσει κανείς να σκέφτεσαι έτσι αλλά αν δοθεί φέτος ο Πογκμπά, τότε όλο το πλάνο για Champions League, «η Γιούβε δεν πουλάει» και τέτοια... πάνε περίπατο. Δε νομίζουμε πως θα γίνει κάτι τέτοιο τώρα. Θεωρούμε σίγουρο πως θα πουληθεί ο Πογκμπά στο μέλλον αλλά όχι τώρα...

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    4. Χαίρομαι και , εννοείται, όλοι αυτό θέλουμε! Ίσως να σκεφτώ τότε ότι περιμένουν να φύγει ο Ερνάνες για να πάρει ο Πιάνιτς το νούμερο 11.. Κλείνω εδώ, για να μη γίνω κουραστικός, δίνοντάς σας τα συγχαρητήρια για τη σελίδα!!! ...FINO ALLA FINE...FORZA LA JUVENTUS!!!

      Διαγραφή