3 Ιουν 2016

Η στρατηγική που ακολουθεί ο Μοράτα και γιατί έχει περισσότερες ελπίδες η Γιουβέντους

Οι τελευταίες δηλώσεις του Αλβαρο Μοράτα μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα σχετικά με το μέλλον του, σύμφωνα με το Sky.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η μεταγραφική ομάδα του συνδρομητικού καναλιού ασχολήθηκε με το θέμα, μετά τις δηλώσεις του, οι οποίες ήταν ακριβώς αυτές που ήθελε η Γιουβέντους. Κι αυτό, όπως ανέφερε το Sky, επειδή ο Μοράτα ουσιαστικά προσπάθησε να περάσει το μήνυμα ότι θέλει Ρεάλ ή Γιουβέντους. Οχι κάτι άλλο.

Ειδικά το «δεν θα με στείλουν σε ομάδα που δεν θέλω να πάω», σε συνδυασμό με το ότι νιώθει μια χαρά στο Τορίνο όπου όλοι θέλουν το καλό του, ερμηνεύεται από το Sky ως μια στρατηγική από τον Μοράτα ώστε να εξασφαλίσει κάτι: Είτε εγγυήσεις από την Ρεάλ ότι τον υπολογίζει, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα πει «grazie di tutto» στη Γιουβέντους και θα επιστρέψει σπίτι του, είτε ότι θα παραμείνει στο Τορίνο και δεν θα πρέπει να πάει αλλού για να πάρει χρήματα η Ρεάλ, αν δεν τον υπολογίζουν στη Μαδρίτη.

Οπως επισήμαιναν οι δημοσιογράφοι του καναλιού, αυτή η δημόσια στάση του Μοράτα δίνει στους μπιανκονέρι περισσότερες ελπίδες από ό,τι φαινόταν να έχουν ως τώρα, χωρίς όμως να μπορεί να θεωρεί σίγουρο κάτι κανείς, κυρίως επειδή ο Αλβαρο φαίνεται να έχει αλλάξει αρκετές φορές άποψη τις τελευταίες μέρες.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea_48.html
Ολική... γιουβεντίνικη επαναφορά από Μοράτα. Πλήρης αναδίπλωση του Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος ευχήθηκε να είναι συμπαίκτης με τον Ντάνι Αλβες στη Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea_72.html
Μια μεγάλη αλήθεια για τον διπλωμάτη Αλβαρο Μοράτα. Το τελευταίο ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του Αλβαρο Μοράτα που σας μετέφερε το forzajuve.gr είναι πράγματι πιο αισιόδοξο από τα προηγούμενα. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Ο Μοράτα, όπως γράφτηκε και σε προηγούμενο άρθρο εδώ και σχολίασα κι εγώ παρομοίως έχει σαν όνειρο-στόχο να παίζει βασικός στη Ρεάλ..και για τι είναι ισπανός και γιατί από εκεί ξεκίνησε.. Συμφωνήσαμε ότι είναι απόλυτα λογικό αυτό. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ;;;;; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΡΕΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Π.Χ. ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ... ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ... ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕ...ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΟΣ!!! ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΤΣ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕ;... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ..., ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ..ΤΟ ΜΑΡΚΡΤΙΝΚ ΓΕΝΙΚΑ;;; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΓΜΠΑ ΣΑΣ ΛΕΩ Τ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΤΥΜΠΑΛΑ-ΜΟΡΑΤΑ... ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ; ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;... ΒΑΣΙΚΑ, ΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΜΑΤΖ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΕΡΣΙ..ΚΑΙ ΑΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕ..ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ...ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΑΣΙΟΣ ΣΤΗ ΡΕΑΛ..ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕ..ΑΝ Η ΡΕΑΛ ΔΕ ΜΕ ΗΘΕΛΕ ΒΑΣΙΚΟ... ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕ ΟΜΩΣΑ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ..ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ Π.Χ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ Ή ΑΛΛΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΒΑΣΙΚΟΣ... ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε γενικές γραμμές σωστά τα λες και μας βρίσκεις σύμφωνους. Στα χαρτιά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Μάντζουκιτς, φέτος όμως κάτι έγινε και έχασε την εμπιστοσύνη του Αλέγκρι και τον πήρε η μπάλα.

      Για να πουληθεί από τη Ρεάλ, μάλλον δε θα πάει. Οπότε μένει και βλέπουμε.

      Forza Juve!

      Διαγραφή