2 Ιουν 2016

Τα τελευταία μεταγραφικά νέα για τον παίκτη που ψάχνει η Γιούβε στο χώρο του κέντρου

Με το θέμα του χαφ που θέλει η Γιουβέντους ασχολήθηκε το Sky, μπλέκοντας το και με την υπόθεση Μοράτα.

Στο ρεπορτάζ που μετέδωσε η μεταγραφική ομάδα του καναλιού το βράδυ της Τετάρτης, ασχολήθηκαν με τρεις χαφ συν τον Αλβαρο Μοράτα. Ας δούμε τι είπαν για την κάθε περίπτωση...

Καταρχάς, έγινε αναφορά στον Χένρικ Μχιταριάν. Ο 27χρονος επιθετικός μέσος ενημέρωσε την Ντόρτμουντ ότι δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το 2017. Η Γιουβέντους είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο αλλά η Μπορούσια δεν πουλούσε στα μέσα της σεζόν. Τώρα, με τον Μχιταριάν να την βάζει σε μειονεκτική θέση στις διαπραγματεύσεις, η Ντόρτμουντ ελπίζει να κάνουν μπροστά οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Αρσεναλ ώστε να προκαλέσουν πλειστηριασμό. Η Γιούβε έχει προτείνει στον Μχιταριάν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 4 εκατ. ευρώ.

Στο θέμα του Μοράτα, το Sky επανέλαβε ότι οι μπιανκονέρι θέλουν να τον κρατήσουν και οι συζητήσεις με την Ρεάλ θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Για να δείξει πόσο θέλει τον Αλβαρο η Γιουβέντους, σύμφωνα με το Sky, είναι διατεθειμένη να προτείνει στους Μαδριλένους να αγοράσει και κάποιο χαφ, προκειμένου να δώσει (υποθέτουμε) καλά λεφτά στη Ρεάλ. Σε μια τέτοια περίπτωση, η συζήτηση μπορεί να αφορά τον Ματέο Κόβατσιτς, ο οποίος δεν βρήκε χρόνο φέτος στους μερένγκες.

Σχετικά με τον Μασεράνο, το Sky μετέδωσε ότι η Γιούβε είναι σε καθημερινή επαφή με τους μάνατζερ του και ουσιαστικά περιμένει μια ξεκάθαρη στάση του Αργεντίνου απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Να κάνει σαφές, δηλαδή, ότι θέλει να πάρει μεταγραφή. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι υπάρχει αισιοδοξία πως ο Μασεράνο θα κάνει ξεκάθαρα τα πράγματα στους Καταλανούς τις προσεχείς ημέρες και ότι γενικά υπάρχει καλό ποσοστό αισιοδοξίας στο Τορίνο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου