1 Ιουν 2016

Η καταγγελία της μάνατζερ του Ντάνι Αλβες για τον πρόεδρο της Μπάρτσα και το ταξίδι-μυστήριο στο Παρίσι

Η μάνατζερ και... πρώην σύζυγος του Ντάνι Αλβες λέει ότι δεν βρίσκει τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, την ίδια ώρα που οι Ισπανοί λένε ότι η ίδια βρίσκεται στο Παρίσι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το βράδυ της Τρίτης ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Γιουβέντους.

Λίγες ώρες μετά, η μάνατζερ και πρώην σύζυγος του, Ντινόρα Σάντα Ανα, δήλωσε ότι δεν βρίσκει τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα για να τον ενημερώσει και διαψεύδει ότι υπάρχει οποιαδήποτε υπογραφή. Παράλληλα, όμως, τόνισε ότι υπάρχουν αρκετές προτάσεις.

«Εχω τηλεφωνήσει πολλές φορές τον Μπαρτομέου για να του εξηγήσω την κατάσταση με τον Ντάνι, με δεδομένο ότι έχει αρκετές προτάσεις και δεν έχει υπογράψει πουθενά, αλλά δεν έχει απαντήσει σε καμία κλήση μου», είπε.

Την ίδια ώρα, η καταλανική εφημερίδα El Mundo Deportivo, στην ιστοσελίδα της, υποστηρίζει ότι η Ντινόρα Σάντα Ανα είναι στο Παρίσι και το συνδέει αυτό με πιθανές συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι για τον Ντάνι Αλβες.

Στην Ιταλία, πάντως, τα ΜΜΕ αναπαράγουν το σχετικό δημοσίευμα αλλά συμπληρώνουν ότι δεν υπάρχει επιβεβαίωση για κάτι ανησυχητικό σε ό,τι αφορά την Γιούβε. Οπως δεν υπάρχει, από την Γιούβε, επιβεβαίωση ότι ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου