9 Ιουν 2016

Ξεσηκωμός στη Ρώμη κατά του Παλότα και του «μισθοφόρου» Πιάνιτς

Οι οπαδοί της Ρόμα έχουν ξεσηκωθεί εναντίον τον Τζέιμς Παλότα, χωρίς όμως να ξεχνάνε και τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Η είδηση για την συμφωνία του Βόσνιου με την Γιουβέντους έχει προκαλέσει οργή στη Ρώμη και αυτό φαίνεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και στα social media. Οι τιφόζι των τζαλορόσι, που ούτως ή άλλως είχαν θέμα με την διοίκηση, είναι σε έξαλλη κατάσταση αφού πριν λίγες μέρες ο Παλότα έλεγε ότι δεν θα φύγει κανείς από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Ο Πιάνιτς, όμως, είναι φευγάτος και αυτό αρκούσε για να έρθει η έκρηξη...

«Είσαι το δεξί χέρι του Ανιέλι» γράφουν και λένε προς τον πρόεδρο οι τιφόζι, για τον οποίο τονίζουν ότι δεν πιστεύουν πλέον τίποτα. «Πιο εύκολα πιστεύω την κόρη μου όταν γεμάτη σοκολάτα στο στόμα μου λέει ότι δεν τρώει σοκολάτα, παρά τον Παλότα» είναι μία ατάκα που έχει γραφτεί στο Facebook της Ρόμα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι την... γλιτώνει ο Πιάνιτς. Μπορεί ο Βόσνιος να ακούει λιγότερα από τον πρόεδρο αλλά τα ακούει κι αυτός, με τον χαρακτηρισμό «mercenario», δηλαδή «μισθοφόρος», να τον ακολουθεί σε κάθε σχόλιο που γράφουν ή λένε για αυτόν.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

6 σχόλια:

  1. Ποια η γνώμη σας για τον Πιάνιτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ θετική, θα αναφερθούμε σύντομα σε σχετικό άρθρο. Μακάρι να προχωρήσει η μεταγραφή του. Θα βοηθήσει… Εσύ; Τι λες;

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Δεν έχω σοβαρή άποψη, από YouTube και στατιστικά της χρονιάς δεν βγάζω συμπεράσματα. Κρατάω τις πολλές ασίστ που είχε φέτος και τα στημένα.
      Bianconero83

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλή μεταγραφή και παίχτης που λείπει από την ομάδα. Πλέον θα έχουμε και εναν με φαρμακερό φάουλ αλλα και την απρόσμενη ασσιστ. Οσο φαντάζομαι αριστερά Αλεξ, δεξια Ντανι και Πολ με Πιανιτς να κανουνε παιχνιδι και μπροστα Ντιμπι δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η σεζον.

    Μπράβο ξανά για την ενημέρωση αλλά και για την συνέντευξη παιδιά. Αν ξέρετε τί παίζει με Πολ, πείτε μας γιατί θα είναι κρίμα, μην πω τπτ άλλο, να φύγει ακόμα και με 120.

    FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή ομάδα αν την περιγράφεις σωστά, αν γίνει δηλαδή έτσι. Θα έχουμε καμιά 10αριά επιπλέον γκολ και πολύ καλά στημένα.

      Για Πογκμπά, η δικιά μας πλευρά επιμένει πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και δεν πωλείται. Ισως η Ρεάλ να κάνει την κίνηση εντυπωσιασμού. Ένα ρεπορτάζ από Ιταλία λέει πως μπορεί να την κάνει την πρόταση όταν θα κάτσουν στο τραπέζι για τον Μοράτα.

      Εχει ενδιαφέρον να δούμε την πραγματική απάντηση της ομάδας στην πραγματική πρόταση της Ρεάλ (αν γίνει τελικά).

      Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Αύριο θα δημοσιευθεί και το τρίτο μέρος της συνέντευξης. Θεωρούμε πως ειπώθηκαν και θα ειπωθούν ενδιαφέροντα πράγματα. Γι’ αυτό εξάλλου και την κάναμε…

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ευχαρίστω και εγώ για τη γρήγορη απάντησή σας και για την ενημέρωση που μας προσφέρετε. Καληνύχτα και νωρίς νωρίς αύριο για να την διαβάσουμε μαζι με τον καφε.😛

      Διαγραφή