16 Ιουν 2016

Η χειρονομία του Πογκμπά και η απάντηση του Μίνο Ραϊόλα

Ο Πολ Πογκμπά κατηγορείται για μια χειρονομία μετά το δεύτερο γκολ της Γαλλίας στην Αλβανία αλλά ο Μίνο Ραϊόλα διαψεύδει... μαινόμενος!

Συγκεκριμένα, φωτογράφοι συνέλαβαν τον Πογκμπά να κάνει μια απρεπή χειρονομία μετά το 2-0 της Γαλλίας, με τον Τύπο της χώρας του να προσπαθεί να καταλάβει αν αυτή η κίνηση απευθυνόταν στους δημοσιογράφους ή στον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Για το θέμα πήρε θέση και ο υπουργός αθλητισμού της Γαλλίας, δηλώνοντας πως «ειλικρινά δεν είδα τίποτα αλλά αν το έχει κάνει θα πρέπει να τιμωρηθεί», για να έρθει η αντίδραση του Ραϊόλα.

Ο μάνατζερ του Πολ είναι πολύ ήρεμος όλο αυτό το διάστημα οπότε μάλλον ήρθε η ώρα για μια από τις... εκρήξεις του.

«Ολα είναι μαλ...ιες! Δεν έκανε καμία τέτοια χειρονομία Αυτές οι μαλ...ιες πρέπει να τελειώσουν, δεν γίνεται να το συνεχίσουν αυτό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Euro, όχι σε αυτούς τους haters που ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να κάνουν θέμα. Ο Πολ δεν ενδιαφέρεται για όλο αυτό, εγώ είμαι πιο εκνευρισμένος από αυτόν. Ο Πολ είναι ήρεμος άνθρωπος και έχει επίπεδο, μόρφωση. Δεν κάνει τέτοια πράγματα. Υπάρχουν στιγμές που ο Πολ είναι πιο ώριμος από μένα. Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και κάποιοι, αντί να θέλουν το καλό του, προσπαθούν πάντα να του δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτά κάνει η ζήλεια... Θα μπορούσαμε να κινηθούμε και νομικά για όλο αυτό αλλά δεν θέλουμε να δώσουμε αξία σε συγκεκριμένα πρόσωπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου