16 Ιουν 2016

Το «επεισόδιο» που χρεώνουν στον Πογκμπά, η τιμωρία από τον Ντεσάμπ και η στήριξη του Αλέγκρι

Είναι πολύ πιθανό ο Πολ Πογκμπά να… προσπάθησε να κάνει χειρονομία στο ματς της Γαλλίας με την Αλβανία. Και όλοι αναρωτιούνται αν την έκανε στους δημοσιογράφους ή τον Ντιντιέ Ντεσάμπ. Γιατί όμως στον Γάλλο προπονητή;

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παραξενεύτηκαν όταν είδαν πως στη βασική ενδεκάδα στο δεύτερο ματς των τρικόρ για το Euro δεν ήταν μέσα ο Πογκμπά. Το αστέρι της Γαλλίας έμεινε εκτός όχι λόγω πλάνων ή ξεκούρασης αλλά λόγω τιμωρίας που του επέβαλε ο προπονητής του.

Αιτία ήταν η αργοπορία του αλλά και το συγκεκριμένο στυλ του σε προηγούμενο πρωινό της ομάδας του στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των διοργανωτών του τουρνουά.

Εκεί, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Πογκμπά εμφανίστηκε καθυστερημένος (μιλάμε για 5-6 λεπτά), με παντόφλες. Αυτό, λένε, πως… εξόργισε τον Ντεσάμπ (που όπως φαίνεται εξοργίζεται εύκολα) και γι’ αυτό δεν του έδωσε θέση βασικού απέναντι στην Αλβανία. Βέβαια, όταν στο ημίχρονο είδε τα σκούρα με το ματς να είναι στο μηδέν, τον έριξε στον αγώνα.

Για το περιστατικό ρωτήθηκε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο προπονητής της Γιουβέντους κάλυψε πλήρως τον ποδοσφαιριστή του λέγοντας πως δε συνέβη τίποτα το τρομερό και στο προπονητικό κέντρο όλοι λίγο πολύ καθυστερούν μερικά λεπτά. Ολοι εκτός από τον Στέφαν Λιχτστάινερ, ο οποίος σαν… ελβετικό ρολόι είναι πάντα στην ώρα του.

Το θέμα, αν είναι μόνο αυτό και δεν υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχει βγει παραέξω, ουσιαστικά είναι ασήμαντο και έγινε μεγάλος ντόρος περισσότερο για την κίνηση του Πογκμπά παρά για το… παράπτωμά του.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε λέγοντας πως είναι ένας από τους γνωστούς χορούς που κάνει, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι. Πιο πιθανό είναι να εκνευρίστηκε με τον προπονητή του και να ένιωσε αδικημένος παρά να πανηγύρισε.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea_946.html
Η χειρονομία του Πογκμπά και η απάντηση του Μίνο Ραϊόλα. Ο Πολ Πογκμπά κατηγορείται για μια χειρονομία μετά το δεύτερο γκολ της Γαλλίας στην Αλβανία αλλά ο Μίνο Ραϊόλα διαψεύδει... μαινόμενος! [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου