8 Ιουν 2016

Ο Ζιντάν ασκεί πίεση για τον Πογκμπά, η Ρεάλ κάνει μια κίνηση υπεροχής και η αλλά αυτά δεν περνάνε στην τωρινή Γιούβε

Πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε δηλώσει πως ο Πολ Πογκμπά είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά οι Μαδριλένοι έχουν έξι καλά χαφ και δεν τον χρειάζονται στην παρούσα φάση.

Ισπανικά δημοσιεύματα που αναπαράχθηκαν από τους Ιταλούς δημοσιογράφους, αναφέρουν πως οπ προπονητής της ομάδας, ασκεί πιέσεις για να δει αν μπορεί η Ρεάλ να προσεγγίσει τη Γιουβέντους για να πάρει τον Πογκμπά.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει τον συμπατριώτη του γιατί γνωρίζει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η θέση της Γιουβέντους αλλά και του παίκτη είναι γνωστή: ο Πογκμπά δεν πωλείται και ο ίδιος είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο.

Αν σκεφτούμε πως οι δύο ομάδες, Ιταλοί και Ισπανοί, έχουν ένα μεγάλο μέτωπο ανοιχτό, την υπόθεση Μοράτα, μπορεί κάποιος εύκολα να συμπεράνει πως η Ρεάλ με ένα φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Πογκμπά, θέλει να κάνει μια κίνηση υπεροχής δείχνοντας πως είναι έτοιμη για μια σκληρή διαπραγμάτευση για τον Ισπανό αλλά και μέσα στο παιχνίδι για να πάρει το αστέρι των μπιανκονέρι.

Βέβαια, κίνηση υπεροχής δείχνει και η Γιουβέντους απορρίπτονταν τις προτάσεις για τον Γάλλο, στέλνοντας μήνυμα στους πάντες (από Ισπανία μέχρι Αγγλία) πως η Γιουβέντους αγοράζει και δεν πουλάει.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Μακάρι να είναι έτσι! Ο Πογμπά και ο Ντιμπάλα είναι το μέλλον της Ευρώπης! Αν η Γιο΄ύβε θέλει να κυριαρχεί τα επόμενα χρόνια και στην Ευρώπη, θα πρέπει να τους έχει για πάντα αυτούς τους δυο παίχτες!! Είναι τεράστιας ποιότητας, προσφέρουν θέαμα, πρεστίζ και μάρκετινγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα με τρεις λέξεις: θέαμα, πρεστίζ και μάρκετινγκ. Και τίτλους- επιτυχίες θα συμπληρώναμε.

      Forza Juve!

      Διαγραφή