27 Ιουλ 2016

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το ελληνικό περιοδικό για τη Γιουβέντους, πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε

Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου τεύχους της Bandiera Bianconera, του ελληνικού περιοδικού των Γιουβεντίνων. Πλέον μπαίνουν ξανά μπροστά οι μηχανές!

Tο μακροβιότερο αθλητικό fanzine ξένης ομάδας που κυκλοφόρησε ποτέ στην Ελλάδα ετοιμάζεται και πάλι, αυτή τη φορά με τη σφραγίδα και το κύρος της συντακτικής ομάδας του forzajuve.gr.

Η Bandiera Bianconera μπαίνει στον τρίτο κύκλο της ζωής της και το 44ο τεύχος που θα έρθει τον Σεπτέμβριο θα δώσει μια εντυπωσιακή συνέχεια σε ένα εγχείρημα που είχε γράψει μοναδική ιστορία στη χώρα μας.

Με πρωτογενές υλικό αποκλειστικά για το περιοδικό -έρευνες, ρεπορτάζ, αφιερώματα, συνεντεύξεις αλλά και ιδιαίτερες συνεργασίες- οι ασπρόμαυρες σελίδες της Bandiera Bianconera θα γεμίζουν… Γιουβέντους αλλά και ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά-οπαδικά θέματα.

Το forzajuve.gr, μετά από μεγάλη έρευνα, έχει συγκεντρώσει και συγκεντρώνει τους καλύτερους συντάκτες που μπορούν αλλά κυρίως ξέρουν να γράψουν για τη Γιουβέντους. Άνθρωποι που παρακολουθούν την ομάδα δεκαετίες, φίλαθλοι που έχουν ταξιδέψει στο Τορίνο, που ξέρουν τα… χούγια των μπιανκονέρι και έχουν συναναστραφεί με κάθε τρόπο με τον σύλλογο.

Το ελληνικό περιοδικό για τη Γιουβέντους θα κυκλοφορεί από τη Famiglia Bianconera τρεις φορές το χρόνο. Αναλυτικά οι ημερομηνίες:
  • 44o τεύχος - Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016
  • 45o τεύχος - Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017
  • 46o τεύχος - Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Το fanzine θα διανέμεται δωρεάν, χωρίς αντίτιμο, σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τη μοναδική προϋπόθεση να καλυφθούν από τους παραλήπτες τα έξοδα αποστολής. Οι συνδρομές για το ελληνικό περιοδικό των μπιανκονέρι έχουν ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο μέιλ famigliabianconera@gmail.com γράφοντας στο θέμα Περιοδικό.

Γράφουμε την Ιστορία της Γιουβέντους στα ελληνικά και κυματίζουμε υπερήφανα την ασπρόμαυρη σημαία, την Bandiera Bianconera!

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea_433.html
Κυκλοφορεί και πάλι το ελληνικό περιοδικό για τη Γιουβέντους. Πριν από 101 χρόνια, 10 Ιουνίου του 1915 έδειχνε το ημερολόγιο, η Γιουβέντους κυκλοφορούσε ένα ενημερωτικό δελτίο, το οποίο ήταν ο προάγγελος του περιοδικού της. [Ολόκληρο το θέμα +]




5 σχόλια:

  1. Κάτι άκυρο....Αλλο το forzajuve και άλλο το familia bianconera;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Αλεξ. Είναι το ίδιο πράγμα. Η Famiglia Bianconera βγάζει το forzajuve.gr. Και τώρα θα βγάζει και το περιοδικό, την Bandiera Bianconera.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Από ότι φαίνεται η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο το ίδιο όμως και η Famiglia.

    Forza Juve
    Fino Alla Fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά FJR, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Fino alla fine. Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Περίφημα!!! oooo....Fino alla fine...Forxa La Juventus!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή