30 Ιουλ 2016

Η Ιντερ μπαίνει σφήνα και θέλει να χαλάσει μεταγραφή της Γιούβε

Να χαλάσει μεταγραφή της Γιουβέντους επιδιώκει η Ιντερ περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους.

Το τελευταίο διάστημα, οι μπιανκονέρι έχουν προχωρήσει την περίπτωση του Γκαμπιγκόλ. Έχουν καταθέσει μάλιστα πρόταση στη Σάντος η οποία έχει γίνει αποδεκτή.

Σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Ιντερ μπαίνει στο όλπο της κατάκτησής του προσφέροντας περισσότερα λεφτά από αυτά που δίνουν οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας.

Η Γιουβέντους δίνει 20 εκατ. ευρώ, μια τιμή που βρίσκει σύμφωνη την ομάδα αλλά όχι τους άλλους δύο… μέτοχους του Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Όπως γράψαμε και νωρίτερα, τα δικαιώματα του Γκαμπιγκόλ μοιράζονται: 40% η Σάντος, 40% η οικογένεια του παίκτη και 20% η Doyen Sports.

Ο Γκαμπιγκόλ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Γιούβε


Η Ιντερ θελει να εκμεταλλευτεί τους άλλους δύο παράγοντες (οικογένεια και Doyen Sports) που ψάχνουν περισσότερα χρήματα για να γίνει η μεταγραφή. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η ομάδα του Μιλάνου προτίθεται να δώσει 30 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, η Γιουβέντους συνεχίζει να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση καθώς ο Γκαμπιγκόλ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους μπιανκονέρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Καλά, ας κοιτάξει η ``φιλενάδα` μας η Interούλα, όπως έγραψα και πριν, να είναι σε καλή κατάσταση τέτοια εποχή του χρόνου, για να έχει ελπίδες, αν τελικά καταφέρει να πάρει θέση για να αγωνιστεί στα προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Europa League...χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή