30 Ιουλ 2016

Γκαλεόνε σε Αλέγκρι: Μια χαρά είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να το παίρνεις αλλά…

Μετά τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τα καλύτερα για τις μεταγραφικές κινήσεις της Γιουβέντους είπε και ο μέντορας του.

Ο Τζοβάνι Γκαλεόνε είχε κριτικάρει κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν τους μπιανκονέρι επειδή δεν δίνουν στον Αλέγκρι όλα όσα χρειάζονται για το ευρωπαϊκό επίπεδο. Τώρα, μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει ως τώρα, έχει μόνο καλά λόγια να πει.

«Ο Ιγκουαΐν; Δεν είναι μόνο αυτός, η Γιουβέντους έχει κινηθεί πολύ καλά στη μεταγραφική περίοδο για όλες τις γραμμές και όχι μόνο την επίθεση, όπως αποδεικνύουν οι μεταγραφές των Πιάνιτς και Μπενάτια. Χτίζουν μια σπουδαία ομάδα, λείπει μόνο ένας μέσος, ο οποίος θα μπορούσε να είναι ένας εκ των Μπίλια ή Μάτιτς», είπε αρχικά ο Γκαλεόνε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Champions League.

«Πάντα έλεγα στον Αλέγκρι ότι η διαφήμιση είναι στο Champions League. Μια χαρά είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να το παίρνεις αν είσαι μεγάλη ομάδα αλλά το θέμα για την Γιουβέντους είναι να σταθεροποιηθεί στις πρώτες τέσσερις ομάδες της Ευρώπης. Παρά την αποχώρηση του Πογκμπά, η Γιουβέντους είναι η μία από τις τέσσερις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Γάλλος θα αντικατασταθεί, αυτή η πώληση έπρεπε να γίνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου