30 Ιουλ 2016

Αποκάλυψη από τον αδελφό του Ιγκουαΐν: Η Νάπολι έδινε περισσότερα λεφτά από τη Γιούβε στον Γκονσάλο

Ο Νίκολας Ιγκουαΐν, αδερφός και μάνατζερ του Γκονσάλο, μίλησε σε Μέσο που ασχολείται διεξοδικά με τη Νάπολι και έκανε σαφή κάποια πράγματα για τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Την ώρα που ο Γκονσάλο δέχεται τη μία επίθεση μετά την άλλη από τους Ναπολιτάνους, με τον πρόεδρο των παρτενοπέι να λέει ουσιαστικά ότι ο Ιγκουαΐν έφυγε για τα λεφτά, ο αδερφός του και μάνατζερ του μίλησε στην ιστοσελίδα Tuttonapoli.

«Είδα ότι ο Ντε Λαουρέντις μίλησε για τις συναντήσεις μας σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Γκονσάλο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ποτέ δεν φτάσαμε σε συμφωνία γιατί το θέμα δεν ήταν οικονομικό. Ηταν θέμα project και το είπα πολλές φορές. Ο Ντε Λαουρέντις μας πρότεινε ένα συμβόλαιο με περισσότερα λεφτά από αυτά που πρόσφερε η Γιουβέντους αλλά το πρόβλημα, το ξαναλέω, δεν ήταν τα λεφτά. Ο Ντε Λαουρέντις έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει αλλά θέλω να τον συναντήσω. Υπάρχουν ακόμη κάποιες ανοιχτές εκκρεμότητες μεταξύ μας, υπήρχαν κάποιες προφορικές συμφωνίες για κάποια πράγματα και αφού, όπως λέει συνεχώς, ο λόγος του είναι πιο ισχυρός από ένα συμβόλαιο, θέλω να τον συναντήσω», είπε αρχικά ο αδερφός του νέου σέντερ φορ της Γιουβέντους και ολοκλήρωσε...

«Καταλαβαίνω τα νεύρα των οπαδών της Νάπολι, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό όταν φεύγει το είδωλο τους. Θέλω να τους πω δύο πράγματα όμως. Οτι κανένας από την οικογένεια ΙγΚουαΐν δεν θα πει ποτέ κάτι κακό για τους Ναπολιτάνους και ότι το θέμα δεν ήταν οικονομικό αλλά θέμα πλάνου για το παρόν και το μέλλον. Η Νάπολι έδινε περισσότερα στον Γκονσάλο από αυτά που έδωσε η Γιουβέντους».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου