15 Ιουλ 2016

Η μεταγραφή που θα σοκάρει την Ιταλία

Ήθελε τον Μίραλεμ Πιάνιτς από τη Ρόμα και τον πήρε. Θέλει, σύμφωνα με τους Ιταλούς, τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για να τον πάρει.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Οι ικανότητες του πρώτου σκόρερ της περσινής Serie A δεν αμφισβητούνται. Τουλάχιστον από την πλειοψηφία των φιλάθλων. Η μεταγραφή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και το σίγουρο είναι πως σήμερα θα διαβάζουμε πολλά.

Από διαψεύσεις, μέχρι ουδέτερες τοποθετήσεις αλλά και λακωνικές απαντήσεις. Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Ιγκουαΐν. Αυτό είναι σίγουρο. Το αν θα το καταφέρει, είναι μια άλλη ιστορία.

Αν τον πάρει όμως, εκτός του ότι δυναμώνει, στέλνει ένα μήνυμα σε όλους. Στην Ιταλία κάνει κουμάντο η Γιούβε και όποτε θελήσει παίρνει ό,τι καλύτερο θεωρεί πως υπάρχει.

Οι μπιανκονέρι έχουν βάλει πλώρη για μια μεγάλη δυναστεία. Αν τα 5 σερί πρωταθλήματα φαίνονται ένα τρομερό επίτευγμα, αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκλονιστικά.

Αφού θέλουν τον Ιγκουαΐν, μακάρι να τον πάρουν. Και για την ουσία της υπόθεσης και για το πρεστίζ. Θα είναι μια τεράστια επικοινωνιακή επιτυχία που θα ευχαριστήσει πολύ και τους τιφόζι.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα είναι μια μεταγραφή που θα… πέσουν τα στιμέντα.. Εξάλλου δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες όταν το forzajuve.gr έγραψε άρθρο άποψης με τίτλο: Δεν έχει την ανάγκη να κάνει ο Αντρέα Ανιέλι μια μεταγραφή που θα σειστεί το Juventus Stadium; Έτσι, για την τρέλα… (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ).

Σίγουρα όμως θα είναι μία κίνηση που θα κάνει άνω-κάτω ολόκληρη την Ιταλία. Θα προκαλέσει εμφύλιο στη Νάπολι, θα φοβίσει όλους τους μεγάλους της Serie A. Θα ακουστεί στην Ευρώπη. Εξάλλου δεν είναι συνηθισμένοι οι άλλοι να ακούν πως η Γιουβε θα ξοδέψει τόσα εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή.

Γι’ αυτό, είναι πάνω απ’ όλα, μία δύσκολη μεταγραφή. Και γι’ αυτό, όμως, θα είναι μια τεράστια επικοινωνιακή αλλά και ουσιαστική κίνηση. Για να δούμε...

Forza Juve!

9 σχόλια:

  1. Αν κάνει η ομάδα αυτή τη μεταγραφή (εννοείται όμως χωρίς να παραχωρήσει τον Πογκμπά0 τότε βαδίζουμε σε άλλα μονοπάτια, σα φαβορί για το Champions League, άσχετα αν το πάρουμε ή όχι! Θα προτιμούσα κι` εγώ στα ανταλλάγματα να μην προταθεί ο Ρουγκάνι, αλλά η ουσία είναι να γίνει αυτή η μεταγραφή, που τη βλέπω κι` εγώ πολύ δύσκολη!! Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τα όσα γράφετε εδώ στο άρθρο σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γνώμη μας είναι πως μακάρι να γινόταν αυτή η μεταγραφή. Η επίθεση θα πέταγε φωτιές. Φαντάσου Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν μαζί. Μπορεί να έχουν 40+ γκολ και οι δύο μαζί. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Παραπάνω πιστεύω..! Αν έρθει ας τον αφήσει ο Αλέγκρι να βάζει όσο πιο πολλά μπορεί μόνος του... Αυτή είναι η δουλειά του φορ.. και όπως απέδειξε την ξέρει με το άριστα αυτή τη δουλειά..!!

      Διαγραφή
  2. Αν ειναι να δωσεις τοσα παρε τον Σαντσες ή τον Καβάνι. Δε μου γεμιζει το ματι ο Ιγκουαϊν. Παιχτες για να βαζουν γκολ με την Αταλαντα και την Τζενοα εχουμε μπολικους. Αυτη ειναι η αποψη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα είναι καλύτερος ακόμα και από τον Καβάνι! Ας βάζει αυτός 38 γκολ με τις ομάδες που λες..και με τις μεγάλες ας τα βάζουν οι υπόλοιποι..χαχα

      Διαγραφή
    2. Σεβαστή η άποψή σου. Και δεν είσαι ο μόνος που δεν του αρέσει. Και στα σχόλια στη σελίδα μας στο facebook, αρκετοί φίλοι δεν τον θέλουν. Απόψεις είναι αυτές αλλά, γνώμη μας, δεν είναι μόνο για τα μικρά ματς. Και δεν έχουμε μπόλικους σκόρερ. Πόσοι έβαλαν διψήφιο αριθμό γκολ πέρσι; Forza Juve!

      Διαγραφή
    3. Τον θεωρώ καλύτερο, γιατί πέρα από τα γκολ, παιζει με πολύ πάθος και πείσμα, και έχει φοβερή δύναμη και εκτόπισμα!

      Διαγραφή
  3. Μακάρι ρε παίδες, τρελή αναβάθμιση και πάμε φουλ για champions league!
    Forza juve!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή