23 Ιουλ 2016

Δύσκολες ώρες για τον Ντε Λαουρέντις που για καλό και για κακό εγκαταλείπει την προετοιμασία της Νάπολι

Σε έξαλλη κατάσταση οι οπαδοί της Νάπολι στο Ντιμάρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα τους, δεν τα έχουν μόνο με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν αλλά και με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Αργεντίνος φορ ανηφορίζει στο Τορίνο, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε την οργή των τιφόζι των παρτενοπέι. Καμία έκπληξη επομένως. Αυτό που προκαλεί εντύπωση και τονίζεται από τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι το μέγεθος του ξεσπάσματος των οπαδών κατά του Ντε Λαουρέντις.

Οπως αναφέρουν οι απεσταλμένοι των ιταλικών Μέσων στο Ντιμάρο όπου βρίσκεται η Νάπολι, οι τιφόζι έχουν φωνάξει -πέρα από αυτά για τον Ιγκουαΐν- πολλά συνθήματα κατά του προέδρου τους, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για το γεγονός ότι ο Αργεντίνος ήθελε να φύγει αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει κάποια δυνατή μεταγραφή προς το παρόν.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, μάλιστα, ο Ντε Λαουρέντις αναχωρεί από το Ντιμάρο και δεν θα είναι παρών, κόντρα σε ό,τι είχε ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, σε ένα φιλικό ματς που έχει απόψε η Νάπολι. Ισως επειδή ανεβαίνουν κι άλλοι από το νότο για το ματς και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου