9 Ιουλ 2016

Ο επιθετικός που ο Αλέγκρι τον «βλέπει» για τέταρτο και μόνο αν φύγει ο Τζάτζα

Ο Αρκάντιους Μίλικ είχε απασχολήσει τη Νάπολι. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, εθεάθη στη Νάπολη. Όχι για μεταγραφικούς λόγους αλλά για διακοπές.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Calciomercato, ο διεθνής Πολωνός επιθετικός βρίσκεται και στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

Ο ατζέντης του 22χρονου ποδοσφαιριστή δήλωσε πως δεν έχει κλείσει σε καμία ομάδα ακόμη και πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτή την πόρτα στο Τορίνο.

Από την άλλη, οι μπιανκονέρι θα κινηθούν για την απόκτησή του μόνο αν φύγει ο Σιμόνε Τζάτζα, καθώς ο Μασιμιλάνο Αλέγκρι δεν πιστεύει πως ο Μίλικ μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Αλβαρο Μοράτα.

Ο επιθετικός του Αγιαξ πριν το Euro κόστιζε κάπου στα 12 με 14 εκατ. ευρώ αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μετά το τουρνουά της Γαλλίας οι Ολλανδοί είναι σίγουρο πως θα ανεβάσουν την τιμή του που μπορεί να φτάσει και τα 20 εκατ. ευρώ.

Αρκετά χρήματα για έναν παίκτη που σύμφωνα με την εικόνα που έχει σχηματίσει ο προπονητής της Γιουβέντους θα είναι η τέταρτη λύση στην επίθεση των μπιανκονέρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου