6 Ιουλ 2016

Ποινή φυλάκισης για τον Λιονέλ Μέσι!

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου της Βαρκελώνης ήταν ξεκάθαρη: ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του είναι ένοχοι για φοροδιαφυγή.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε κατηγορίες φοροδιαφυγής και απόκρυψης ποσού που έφτανε στα 4,1 εκατ. ευρώ και αφορούσε τη διετία 2007-2009.

Ο Λιονέλ Μέσι δε θα μπει στη φυλακή (σύμφωνα με τον ισπανικό νόμο από τη στιγμή που η τιμωρία δεν φτάνει ή δεν ξεπερνά τους 24 μήνες, δεν τίθεται ζήτημα φυλάκισης) αλλά θα βρίσκεται πλέον σε καθεστώς επιτήρησης.

Παράλληλα, αυτός και ο πατέρας του θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο 2 και 1,5 εκατομμύριο ευρώ αντίστοιχα. Και οι δύο αναμένεται να ασκήσουν έφεση.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/04/fifa.html
Το αγαπημένο παιδί της FIFA είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός… φοροφυγάς! Η αποκάλυψη των Panama Papers είναι ένα νέο οικονομικό σκάνδαλο. Μέσα στα 11,5 εκατομμύρια έγγραφα, υπάρχουν και ονόματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea_53.html
Ο σούπερ σταρ που «έδωσε» τον πατέρα του για να τη γλιτώσει… Μπροστά στο φόβο να τιμωρηθείς μπορείς να κάνεις πολλά. Ίσως και τα πάντα, αρκεί να τη γλιτώσεις. Λογικό και όλοι έτσι ίσως να αντιδρούσαμε. [Ολόκληρο το θέμα +]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου