28 Ιουλ 2016

Ιγκουαΐν: Γι’ αυτό επέλεξα τη Γιουβέντους

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν παρουσιάστηκε επισήμως από τη Γιουβέντους και δήλωσε ευτυχισμένος για το γεγονός ότι είναι σε ένα τεράστιο κλαμπ, το οποίο έχει πάντα τη νοοτροπία του νικητή.

Αναλυτικά όσα… γιουβεντίνικα είπε ο Αργεντίνος φορ στην επίσημη παρουσίαση του από τους μπιανκονέρι, παρουσία των Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι.

Για τον λόγο που επέλεξε τη Γιουβέντους: «Πρώτα από όλα γιατί είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, μια σπουδαία ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία για αυτό. Εχουν τη νοοτροπία του νικητή, έχουν ένα εκπληκτικό project και αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους ήρθα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ανιέλι και τους Μαρότα και Παράτιτσι γιατί έκαναν τα πάντα για να με αποκτήσουν και πρέπει να τους αποδείξω τώρα γιατί τα έκαναν όλα αυτά. Ελπίζουμε να έχουμε μια σπουδαία σεζόν».

Για το πώς βλέπει την Γιούβε: «Είναι μια σπουδαία ομάδα, μια ομάδα συνηθισμένη στις νίκες, στους τίτλους και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ολοι στον πλανήτη ξέρουν τη Γιουβέντους, από τους πιο μεγάλους ως τους πιο μικρούς. Αυτό τα λέει όλα για το πόσο σημαντικό είναι αυτό το κλαμπ, για τη νοοτροπία που έχει. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι που είμαι πλέον εδώ».

Για το αν έπαιξε ρόλο στην απόφαση του η... επίθεση της Γιουβέντους στο Champions League: «Το είπα και χθες, το είπα και πριν λίγο. Στη ζωή πρέπει να παίρνεις κάποιες αποφάσεις και αυτή που πήρα πιστεύω πως είναι η καλύτερη για μένα. Προφανώς δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα, η οποία έχει πάντα τη νοοτροπία του νικητή και αυτό είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα».

Για τον Πάουλο Ντιμπάλα: «Μίλησα με τον Πάουλο, έχω παίξει δύο αγώνες στην εθνική μαζί του, έχουμε γίνει φίλοι. Είδα και το βίντεο του για να με καλωσορίσει στη Γιουβέντους, όπως και τη φωτογραφία που έβαλε ο Μπονούτσι στο Instagram, τους ευχαριστώ και χαίρομαι που θα είμαστε συμπαίκτες. Η Γιουβέντους έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και είναι ωραίο να είμαι πλέον συμπαίκτης με τον Ντιμπάλα, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα».

Για το αν έχει να πει κάτι στον Φραντσέσκο Τότι για όσα είπε: «Οχι, δεν έχω να του πω τίποτα. Ηταν επιλογή μου να έρθω στη Γιουβέντους και είμαι ευτυχισμένος για αυτό».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου