21 Ιουλ 2016

Τα πρώτα τέσσερα ονόματα που ακούγονται για να αντικαταστήσουν τον Πογκμπά

Σίγουρη θεωρείται η μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ και οι Ιταλοί άρχισαν την ονοματολογία για τον ποδοσφαιριστή που θα τον αντικαταστήσει.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν είναι Αντρέ Γκόμες (παίζει από την άνοιξη η περίπτωσή του), Μούσα Σισοκό, Αλεξ Βίτσελ και Νεμάνια Μάτιτς.

Μετά το σήριαλ Πογκμπά, αναμένεται να μπούμε στο σήριαλ… αντι-Πογκμπά. Η κάθε μία περίπτωση από τις παραπάνω έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες αλλά το μόνο σίγουρο είναι από ’δω και πέρα, θα ζητηθεί από τη Γιουβέντους να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

21 σχόλια:

  1. Σοβαρά τώρα;; Δώστε λεφτά να παρουμε Βεράτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως. Βεράτι.
      Καλυτερα κανενας απο καποιον μέτριο.

      Διαγραφή
    2. Πολλά θα ακούσουμε από 'δω και πέρα. Μην ξεχνάς πως οι υποθέσεις Ντάνι Αλβες και Πιάνιτς (οι δύο καλές μας μεταγραφές μέχρι τώρα δηλάδή) δεν έγιναν σήριαλ. Με το που κυκλοφόρησε η είδηση, μετά από λίγο έκλεισαν. Ευχόμαστε να κινηθεί έτσι και τώρα η Γιούβε. Forza JUve!

      Διαγραφή
  2. Ναι καλα.. ακόμα δεν έδωσε! Η διοίκηση βλέπει την ομάδα σαν επιχείρηση.., πώς θα βάζει λεφτά στο ταμείο..και όχι πώς θα δίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλουν, πάντως, μπορούν να συνδυάσουν και τα δύο. Καταλαβαίνουμε αυτό που λες αλλά λίγη υπομονή να δούμε τις κινήσεις τους. Και αυτοί ξέρουν πως είναι με την πλάτη στον τοίχο αν δεν επενδύσουν. Έχουν ένα μεγάλο στοίχημα να διαχειριστούν. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Κανονικά, αφού ήξεραν ότι θα δώσουν τον Πογκμπα θα έπρεπε να ξέρουν ήδη και τον αντικαταστάτη του.. όχι να τον ψάξουν τώρα! Αν δε δοθούν 130-140 εκ για 2 παίχτες, φορ και κέντρο..και όχι να μαζέψει πάλι νεαρούς με σκοπό να τους μοσχοπουλήσει αργότερα, τότε, λοιπόν, θα αρχίσουν οι μεγάλες γκρίνιες.. και αν έρχονται και άσχημα αποτελέσματα η διοίκηση θα χάσει τη μπάλλα... Ελπίζω να ήξερε τι έκανε..και θα το δούμε με τον χρόνο.. Πάντως χωρίς τον Πογκμπά δε βλέπω να χτυπάμε το hampiow League!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνούμε στο πρώτο σκέλος, διαφωνούμε στο τελευταίο. Με τον Πογκμπά δεν έχουμε πάρει κανένα Champions League, όπως ούτε η Γαλλία πήρα με τον Πογκμπά το Euro στην έδρα της. Για θυμήσου κάποιο μεγάλο κρίσιμο παιχνίδι που έχει κάνει και πήρε την ομάδα στην πλάτη του. Αλλο καλός παίκτης και πολύτιμο εργαλείο και άλλο πως παίρνει κύπελλα και παιχνδία μόνος του. Forza Juve!

      Διαγραφή
    4. Τώρα είναι στην ηλικία να δείξει τι αξίζει! Στη Γαλλία έπαιζε πίσω, όχι μπροστά.. και έβαλε και 1 γκολ.. Ο βασικός μας φορ δεν έβαλε τ΄θποτα με την Κροατία! Δεν πήραμε το Champions γιατί δεν είχαμε καλό δεκάρι και πολύ δυνατό φορ... Και πάλι, ακόμα και έτσι, ίσως να το παίρναμε, αν ο Αλέγκρι δεν άλλαζε στο Μόναχο τον Μοράτα με τον Μάντζουκιτς, για τον οποίο τελευταίο δήλωσε κιόλας πώς δεν ήταν έτοιμος..

      Διαγραφή
    5. Για να πάρεις το Champions League πρέπει να ρισκάρεις από πριν τα χρήματα.. και να τα πάρεις μετά, κάτι που η δικιά μας διοίκηση, μάλλον, το θεωρεί αδιανόητο..

      Διαγραφή
    6. Σωστή η τοποθέτηση «πρέπει να ρισκάρεις τα χρήματα για να τα πάρεις μετά» Προσωπικά μας βρίσκεις σύμφωνους μέχρι κεραίας σε αυτό που έγραψες. Forza Juve!

      Διαγραφή
    7. Για τον Πογκμπά και το Champions League, συγγνώμη από τους φίλους που θεωρούν πως μπορεί να το φέρει μόνος του, αλλά δεν το πιστεύουμε. Μπορεί να βοηθήσει το σύνολο. Δεν είναι oneman show, όσο κι αν παρουσιάζεται έτσι. Και το ερώτημα είναι το ίδιο: Ας θυμηθούμε ένα μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι που το πήρε μόνος του.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    8. Δε λέω, φυσικά, ότι μπορεί να το πάρει μόνος του.., απλά λέμε πως δεν υπάρχει καλύτερος ή ισάξιος στη θέση του, και να υπήρχε δε θα μπορούσαμε να τον πάρουμε.. Άρα, όπως και να` χει θα είμαστε μείον του χρόνου σ` αυτή τη θέση, γιατί ήταν ένας παίχτης που έτρεχε, μαχόταν, πολύ γρήγορος, σκόραρε..και στο ψηλό παιχνίδι έβγαλε πολλές ασσίστ σπουδαίες με κεφαλιές, ξέφευγε στην αντεπίθεση με τη ντρίπλα πίσω από το πόδι προσφέροντας θέαμα..και πολλά αάλλα που νομίζω θα εξελιχθεί και πάρα πολύ όσο πάει... Δεν είναι χαζοί οι Άγγλοι που΄δίνουν τόσα λεφτά.. Λέω, λοιπόν, ότι στη θέση αυτή θα είμαστε κατά πολύ μείον.. και αν ΄έμεινε κι αυτός, μαζί με ένα πολύ καλό φορ θα μπορούσαμε να πούμε υπερήφανα πώς πάμε για πρωταθλητές Ευρώπης.., όχι ότι θα το έπαιρνε μόνος του ο Πογκμπά, εννοείται αυτό.. Frza Juve!

      Διαγραφή
    9. Θα είναι μια απώλεια που αν αντικατασταθεί σοβαρά, μπορεί να μη φανεί. Και για Βιντάλ, Πίρλο, Τέβες λέγαμε πως θα λείψουν αλλά τελικά η ομάδα βρήκε το δρόμο της. Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. παιδιά..Εγω προσωπικά ειμαι 22 ετών και αν εξαιρεσουμε τν εποχη β εθνικης δν εω δει και τίπτα..το πρωαθλημα ιταλιας δν μου αρκεί προσωπκα..και μπορε η διοικηση να στεκεται μονο εκει γ αυτο να μην επενδυει σοβαρά..κατα την αποψη μου η καθοδος μιλαν-ιντερ εχει επηρεασει και εμας τους ιδιους και αρκουμαστε σε μετριοτητες.(μην κρυβομαστε πισω απο τ δαχτυλο μας..Εαν δωθει κ ο μπονουτσι την γ@@@@με μαγκες μου.Τωρα σ καθαρα μεταγραφικα θεματα..αυτα π ακουγονται για higuain καλυτερα να μν ειναι αληθεια..δεν κανει γ μεγαλη ομαδα..καλα ειναι στην ναπολι..Βερατι π ειπατε πιο πανω σιγουρα υπερκαλη μεταγραφή.ένας φορ κ ενασ καλος εξρτρεμ γ μενα τυπου σαντζεσ και με αλεγγρι στο τιμονι δυσκολα χανεται τιτλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γνώμη μας, όπως την έχουμε εκφράσει ήδη, είναι πως αν γίνει μια δυνατή μεταγραφή στη θέση του Πογκμπά και μια δυνατή κίνηση στην επίθεση, η ομάδα μπορεί να είναι καλύτερη από πέρσι.

      Σχετικά με τον Ιγκουαΐν τώρα... Πολλοί οπαδοί τον έχουν βγάλει «παλτό», «λίγο» και πως δεν κάνει για τη Γιούβε. Μια ερώτηση: ο Ντιμπάλα δηλαδή έδειχνε στην Παλέρμο πως έκανε για τη Γιούβε και ο πρώτος σκόρερ της περσινής Serie A που μόνος του κόντραρε εμάς, δεν κάνει;

      Αν η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα, δεν το κατάφερε χάρη της Γιούβε. Όχι επειδή ήταν κακός ή λίγος ο Ιγκουαΐν. Οι δύο Αργεντίνοι, αν είναι μαζί στην ίδια ενδεκάδα, θα έχουν τουλάχιστον 40 γκολ σύνολο στο πρωτάθλημα. Και τότε θα δούμε αν κάνει ή όχι.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Το πρωτάθλημα, μάλλον, θα το ξαναπάρουμε.., για το Champions League έκανε λόγο η διοίκηση.. Μακάρι να βρεθεί ένας παίχτης που να μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια ενέργεια, π.χ. η ζεμπεκιά στο γερμανό αμυντικό και η ασσίστ στο 2ο γκολ της Γαλλίας! Αυτά πρέπει να έχεις και θράσσος να τα κάνεις και δυστυχώς οι περισσότεροι παίχτες παίζουν πολύ συντηρητικά για να μην τους φωνάξει ο προπονητής!!

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και έχει θράσος. Και ικανότητες. Γι' αυτό και κοστίζει τόσα πολλά. Ναι, για το πρωτάθλημα είμαστε φαβορί, με ή χωρίς τον Πολ, στην Ευρώπη πάλι μπορείς να τα καταφέρει, με ή χωρίς τον Πολ. Όλα εξαρτώνται από τις κινήσεις που περιμένουμε σε κέντρο και επίθεση. Forza Juve!

      Διαγραφή
    4. Να δούμε λοιπόν! ! Θέλουμε και θέαμα όμως..χαχα! Κι ο Εβρά, όπως γράφετε κι` εδώ, απορεί τι σχεδιάζει η ομάδα με 9 αμυντικούς..!

      Διαγραφή
    5. Θέαμα και τίτλους μαζί! Η χρονιά θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον...

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    6. ο Ντε Σαμπ, δεν ήθελε να τον κάνει να διακριθεί στο Euro,ίσως για να είναι αυτός το πρόσωπο της Γαλλίας! Τον έβαλε να παίζει πίσω και αυτό το λάθος του το πλήρωσε και αυτός σαν προπονητής και ολόκληρη η Γαλλία! Αν τον έβαζε να παίξει σε ελεύθερο ρόλο πίσω από την επίθεση, αυτή η άμυνα της Πορτογαλίας θα είχε διαλυθεί από το ημίχρονο!

      Διαγραφή
  4. Για τον Ντεσάμπ το είχαμε επισημάνει όταν παιζόταν το Euro. Υπήρχε σχετικό θέμα με τίτλο: Ο προπονητής που έδωσε ταυτότητα στον Πογμπά, αυτός που τον «μάζεψε» και αυτός που τον ευνούχισε (το λινκ είναι αυτό http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_738.html).

    Από 'κει και πέρα, η άποψή μας είναι ακριβώς η ίδια: μπορούμε να θυμηθούμε ένα μεγάλο παιχνίδι που πήρε μόνος του ο Πογκμπά σε Ιταλία και Champions Legue τα τελευταία δύο χρόνια;

    Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή