25 Ιουλ 2016

Η αναστάτωση που έφερε στη Serie A η μεταγραφή του Ιγκουαΐν και ποιος προπονητής σκέφτεται παραίτηση

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Γιουβέντους ενδέχεται να έχουν επιπτώσεις στην Ιντερ, όπου τα πράγματα μόνο ήρεμα δεν είναι.

Το σύνολο του Τύπου αναφέρεται στα προβλήματα που υπάρχουν και στο γεγονός ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι έτοιμος να παραιτηθεί αφού δεν βλέπει φως μεταγραφικά, παρά την είσοδο των Κινέζων.

Η Corriere dello Sport, μάλιστα, στο σημερινό πρωτοσέλιδο της, εμπλέκει και τη Γιούβε, τονίζοντας ότι οι μεταγραφικές κινήσεις της έχουν προκαλέσει νεύρα και απογοήτευση σε όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των νερατζούρι.

Την ίδια ώρα που οι μπιανκονέρι ενισχύονται, οι άλλοι βλέπουν ότι δεν έχουν και πολλές ελπίδες για κάτι καλό και ειδικά η μεταγραφή Ιγκουαΐν αποτέλεσε... τρελό χτύπημα για όλους. Αυτή η μεταγραφή, άλλωστε, μπορεί να οδηγήσει τον Μαντσίνι στην παραίτηση από τον πάγκο της Ιντερ.

Αντί για σοβαρή μεταγραφική ενίσχυση, ο προπονητής των Μιλανέζων φοβάται ότι η διοίκηση θα προχωρήσει σε πώληση του Μάουρο Ικάρντι στη Νάπολι, η οποία καίγεται για την αντικατάσταση του Ιγκουαΐν.

Σε τεντωμένο σκοινί είναι οι σχέσεις του Μαντσίνι με τη διοίκηση της Ιντερ


Σε μια τέτοια περίπτωση, οι Κινέζοι θα κάνουν το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στην Ιντερ και θα ψάχνουν τέλη Ιουλίου για προπονητή αφού ο Μαντσίνι εμφανίζεται από τα ΜΜΕ ως πλήρως απογοητευμένος και δεν πιστεύει ότι, για ακόμη μία σεζόν, θα μπορούν οι νερατζούρι να είναι ανταγωνιστικοί προς τη Γιουβέντους.

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά το καλοκαίρι του 2006 όλα αυτά...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


2 σχόλια: