17 Ιουλ 2016

Ο Αλέγκρι «προειδοποιεί» Πογκμπά-Μπονούτσι για τις επιλογές τους

Τη δική του εκδοχή στα όσα ακούγονται από την Αγγλία για τον Πολ Πογκμπά και τον Λεονάρντο Μπονούτσι έδωσε ο Μασιμιιάνο Αλέγκρι.

Ο Μαξ μίλησε με τη γλώσσα της λογικής αλλά και των ισορροπιών που έχουν διαμορωθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, «προειδοποιώντας» τους παίκτες του ώστε ν’ αποφασίσουν σωστά για το μέλλον τους.

«Είμαι αρκετά ήρεμος για τις φήμες που ακούγονται από την Αγλία», είπε ο προπονητής της Γιουβέντους με δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport και συνέχισε: «Όποιος έχει τη δυνατότητα να φύγει θα πρέπει να εξετάσει πολύ καλά τις καταστάσεις γιατί αυτή τη στιγμή η Γιουβέντους είναι μέσα στα τέσσερα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπη».

«Δεν είμαστε μια ομάδα που πουλάει τους παίκτες του. Ο Πογκμπά ανήκει στη Γιουβέντους και αυτός θέλει να κερδίσει, όπως κι εμείς, μαζί μας το πρωτάθλημα και το Champions League», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε αναπτυχθεί και μεγαλώσει τις δυνατότητές μας. Μέχρι στιγμής, οι αγορές μας έγιναν με παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως ο Ντάνι Αλβες, ο Πιάντις και ο Μπενάτια».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου