30 Ιουλ 2016

Το «έκτακτο» χιούμορ του Πογκμπά, το αυτόγραφο και η κίνηση στα social media

Ο Πολ Πογκμπά κάνει πλάκα για τις ιατρικές εξετάσεις, υπογράφει φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν και ακολουθεί ξανά τη Γιουβέντους στο Twitter.

Την ώρα που Αγγλοι-Ιταλοί κάνουν λόγο για κλεισμένη μεταγραφή και ο Μίνο Ραϊόλα το διαψεύδει, ο Γάλλος δείχνει να έχει όρεξη για πλάκα...

Ετσι, ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία του από τα Universal Studios στην Καλιφόρνια και έγραψε με ειρωνική διάθεση: «Εκτακτο: Ο Πογκμπά περνάει τις ιατρικές εξετάσεις στα Universal Studios στην Καλιφόρνια».



Ταυτόχρονα, ο Γάλλος έκανε ξανά follow στον επίσημο λογαριασμό της Γιουβέντους στο Twitter, την ίδια ώρα που ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ο Πογκμπά υπογράφει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, η οποία έχει το Νο 6 και το όνομα του.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.




5 σχόλια:

  1. Τελικά, ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε ο κόσμος κατάλαβε το τι γίνεται.. Να σας το πω εγώ, για να έχουμε κ την αποκλειστικότητα της 1ης είδησης παγκοσμίως: Ο ΠΟΓΜΠΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ MIAMI HEATS!! Χαχαχαχα!!! FORZA JUVE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολπα κανει... Αν ηταν να παει στη man un θα ειχε ειδη παει. Για την εβδομαδα που μας περασε ελεγαν οτι θα υπυγραφε. Στο τελος στη juve θα μεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζουμε πως είναι πιο σύνθετο το θέμα. Και μάλλον δε μείνει σε εμάς. Θα ξέρουμε σύντομα. Όπως και να ’χει, forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Παιζει με την Ματσεστερ επειδη τον εδιωξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή