23 Ιουλ 2016

Πώς κλείστηκε το deal της πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία της Γιουβέντους

«Βόμβα» από τη Γιουβέντους καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και ενημέρωσε τη Νάπολι ότι θα πληρώσει τη ρήτρα, ντύνοντας τον μπιανκονέρο!

Οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι δεν παρευρέθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος την Παρασκευή και ο λόγος, τελικά, ήταν μεταγραφικός.

Σύμφωνα με το σύνολο του Τύπου, ο γενικός διευθυντής και ο αθλητικός διευθυντής ήταν στη Μαδρίτη, σε κλινική της οποίας πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουβέντους ο Ιγκουαΐν το απόγευμα της Παρασκευής!

Η συμφωνία με τον Αργεντίνο φορ είναι για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως και ο Μαρότα ενημέρωσε επισήμως τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ότι οι μπιανκονέρι θα κάνουν χρήση της ρήτρας αποδέσμευσης του διεθνή φορ: 47 εκατ. ευρώ φέτος, άλλα 47 εκατ. ευρώ του χρόνου!

Ετσι, δίπλα στον Ντιμπάλα από εδώ και πέρα θα είναι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος θα αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Γιουβέντους, επίδοση που άνηκε μέχρι τώρα στον Τζανλουίτζι Μπουφόν (51,4 εκατ. ευρώ).

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


4 σχόλια:

  1. Αυτό είναι! Μπράβο! Άντε και ΄ένας στο κέντρο ακόμα.. και να φτιάξουμε μια ομάδα που να μην αλλάζει κάθε λίγο (φέτος θα έχουμε ΄4 καινούριους στη βασική ενδεκάδα)! Να πάρουμε και έναν πολύ δυνατό στο κέντρο και να χτυπήσουμε το Champions League !! Το πρωτάθλημα, αν είμαστε σοβαροί, θα το πάρουμε σίγουρα!!! forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή τοποθέτηση. Και αυτό για τις αλλαγές πολύ σωστό. Ας έρθει και ο μέσος και είμαστε ένα επίπεδο παραπάνω από πέρσι. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Καλώς ήρθε! Να` ναι γερός να βάλει πάνω από 100 γκολ στη Γιούβε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή