5 Ιουλ 2016

Η τελευταία ενημέρωση για τις περιπτώσεις Μπενάτια, Ρουγκάνι και Πογκμπά

Δεν υπάρχει θέμα πώλησης των Πολ Πογκμπά και Ντανιέλε Ρουγκάνι, σύμφωνα με το Sky Italia.

Στη βραδινή ενημέρωση για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους, η ομάδα του συνδρομητικού καναλιού επανέλαβε ότι το θέμα του Μεχντί Μπενάτια είναι στην τελική ευθεία και από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στους Πογκμπά και Ρουγκάνι.

Για τον Γάλλο άσο, το Sky τόνισε ότι η Γιουβέντους ενημέρωσε τον Μίνο Ραϊόλα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση πώλησης. Επίσημη πρόταση, τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει από καμία ομάδα αλλά και να υπάρξει, λέει το Sky, για την Γιούβε δεν θα αλλάξει κάτι.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο αν ο Πογκμπά πει ότι θέλει να πάρει μεταγραφή αλλά τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά του Πολ είναι πολύ καλά.

Σε ό,τι αφορά τον Ρουγκάνι, οι δημοσιογράφοι του Sky σχολίασαν τις φήμες του τελευταίου διημέρου για ενδιαφέρον της Ρόμα, λόγω της επικείμενης απόκτησης του Μπενάτια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το συνδρομητικό κανάλι, ο Ρουγκάνι θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους ενώ και οι μπιανκονέρι δεν έχουν σκοπό να τον πουλήσουν. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, άλλωστε, έχει πει πολλές φορές ότι ο Ρουγκάνι θα είναι ο ηγέτης της άμυνας της Γιούβε στα επόμενα 10-15 χρόνια και δεν έχει αλλάξει κάτι, λέει το Sky, στον τρόπο με τον οποίο βλέπουν το συγκεκριμένο θέμα οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο: